Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1038)
  • Kép (101)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1038)
    • 5 Csillag(992)
    • 4 Csillag(34)
    • 3 Csillag(9)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/11/2020

    Ez egy szép kijelző, és meglehetősen jól védett anti statikus csomagolás és néhány buborék műanyag extra párnázás (szintén a képernyő volt egy védőfóliát rajta).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2021

    Jó jó minőségű termék alacsony áron és mindenekelőtt működik, jól csomagolt és korábban érkezett, mint a várt 😃. ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    nagyon jó. jó termék és jó állapotban, köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2021

    Jó minőségű, póréhagyma egy kicsit, ha könnyű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    Köszönöm szépen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    Nagyon jó!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2020

    Great module! Very good picture, works very well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2016

    Came as described, fast from EU warehouse. Got it working pretty quick after a few guides and how to setup (never played with I2C or LCD screens before). With the library for arduino I found it's easy to use once setup done. As many others it arrived out of focus, need to adjust the potentiometer on the back - also I was a bit confused why it didn't seem to work when connecting the arduino to computer (1 full line of black squares, one blank line)... But opening serial monitor (if a serial is set in the code) or uploading code seems to reset it. Connecting arduino to a powersource (vin) it works normally first time. I guess it's the connection to computer that makes a problem, but uploading code or resetting it with serial monitor starts everything. All in all very pleased, and more will be ordered for other projects. Actually I ordered this for another project but now it's used... Need a new already :) The only thing I don't like is the pins on top of the screen, they are long - but a wirecutter fixes that quick (photo).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2020

    Minden kiváló állapotban érkezett. Én biztosan vissza, hogy vásárolni még, ha szükséges. Vettem hármat, és mindegyik tökéletesen működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/10/2018

    bon matériel testé ce matin et j'ai eu la surprise qu'un sur 3 ne fonctionnait pas !! mais ensuite en testant les autres j'ai vu que le cavalier fournie était poser sur la plaquette derrière mais pas celui la ensuite testé ok !! du coup je recommande !!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 545
    • Ft1 271
    • Ft2 571
    • Ft1 908
    • Ft3 313
    • Ft4 043
    • Ft2 794
    • Ft4 138
    • Ft5 983
    • Ft1 590
    • Ft1 271
    • Ft1 271
    • Ft1 908
    • Ft5 731
    • Ft1 590
    • Ft2 227
    • Ft11 783
    • Ft2 940