Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (838)
  • Kép (129)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(838)
    • 5 Csillag(796)
    • 4 Csillag(35)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/03/2021

    Excelente tempo de entrega, em 16 dias para Portugal em correio prioritário. Mede e testa praticamente todo tipo de componentes, desde resistores, indutores condensadores, transístores, leds. As fotos falam por si! vou encomendar mais. Esc. Recomendo este equipamento para quem trabalha em eletrónica. Obrigado Banggood

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/03/2021

    Nice little LCR meter for identifying components. Won't work on everything but everyone should own one at least. I made my own case on a slant. I know you can get cases but I like this one more.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2021

    Kapott és tesztelt, mindkettő tökéletes állapotban. A régieket pótolják. Kiváló termék és nagy használat a hobbisták. Az egyikük már az irodájában van, teljes működésben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2021

    I received the product today in good conditions and made some tests. Nice and quick response as showed in the specifications. Thank you Bangood. I recommend this product, because its a great electronic tool and very inexpensive.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2021

    Hat ilyet vettem, a kollégáknak és a barátoknak. A 3-as egység azonosítója megsérült, és nem működik megfelelően. A másik három tökéletes. Tesztelj mindent, amit meghatározott. A csomagolással foglalkozni kell.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/05/2021

    Товар пришёл вовремя,упакован в пакетике.Качество очень хорошее.Куплю батарейку и сразу проверю.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    Rendelt 2, érkezett elég gyorsan, jött antisztatikai csomagolásban! Mindkét kijelző ki a műanyag és a háttérvilágítás elkülönült, egyszerűen nem illeszkedik, és ragasztott a helyére Sajnos nincs kalibráció ezzel a modellel.. Azt teszi, amit mond, de egy IMBT azt mondja, hogy ez egy N típusú javítása mofet, és néhány régi BC tranzisztorok mondja a két ellenállás! Ajánlott, ha a költségvetés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2021

    Produto excelente, veio muito bem embalado. Perfeito para o trabalho a que se propõe.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2021

    Tested several mosfets and bipolar transistors, capacitors, resistors, diodes and LEDs - seems to be working. Accuracy seems to be on-par with my old Metex multimeter. The product wasn't packaged properly and there is a small dent on the crystal oscillator - hopefully this won't impact the functionality.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Llegó rápido. Por su precio está bien, aunque quizá merezca la pena gastar más y comprar el M328 o el T7.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 397
    • Ft2 464
    • Ft1 539
    • Ft1 162
    • Ft3 059
    • Ft6 472
    • Ft1 230
    • Ft4 335
    • Ft2 238
    • Ft2 587
    • Ft1 539
    • Ft2 772
    • Ft922
    • Ft922
    • Ft1 539
    • Ft2 772
    • Ft2 618
    • Ft6 163