Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1106)
  • Kép (186)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1106)
    • 5 Csillag(1023)
    • 4 Csillag(49)
    • 3 Csillag(8)
    • 2 Csillag(7)
    • 1 Csillag(19)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/11/2019

    package arrived looked damaged, no bubble sheet or anything to protect. LCD knocked sideways, ribbon looks like teared off. Tested it out and everything worked. Much bigger screen compared to other. Come less than a month. Seller please pack it better.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2021

    Excelente tempo de entrega, em 16 dias para Portugal em correio prioritário. Mede e testa praticamente todo tipo de componentes, desde resistores, indutores condensadores, transístores, leds. As fotos falam por si! vou encomendar mais. Esc. Recomendo este equipamento para quem trabalha em eletrónica. Obrigado Banggood

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2019

    I love this Transistor Tester. Perfect for a small hobby shop like mine. Easy to use and smart. I made a case for it from Thingiverse: http://www.thingiverse.com/thing:1285486 LCR-T4 (12864LCD ESR SCR Meter Transistor Tester) by HarryCayne

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/03/2021

    Nice little LCR meter for identifying components. Won't work on everything but everyone should own one at least. I made my own case on a slant. I know you can get cases but I like this one more.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2019

    when I opened the parsal,the LCD screen was brockened,so it is not working properly.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2021

    Egy törött üvegkijelzővel jött hozzám. És nem vagyok meglepve, amikor egy műanyag zacskóban jött, nem védve a Kínából való elszakadás ellen.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2020

    Kettőt vettem. Az egyik csak a felső felében működik a diszpécser, a másik fele nem működik. Panaszt fogok tenni. A termék jó, de a csomag csak egy műanyag zacskó volt. Törékenynek tűnik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2022

    Az enyémet az USB-C típusú portdal hoztam. A mérések többnyire rendben vannak, de meg kell próbálnia 2-3 alkalommal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megkapja a helyes mérést. Összességében elégedett vagyok a termékkel. Egy lépéssel tovább mentem, és mindent beletettem egy projektdobozba. Aztán egy öntapadós papírt alkalmaztam, hogy másképp nézzen ki. Ezúttal nagyon gyors volt a szállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2022

    A CZ raktárból vettem. Jól csomagolt, szállított gyorsan és rendben. A tesztelő a vártnak megfelelően működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Bazilpo
    GR
    10/08/2021

    Nagyon jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$42.72
    • US$5.49
    • US$3.99
    • US$12.69
    • US$11.49
    • US$9.19
    • US$50.59
    • US$12.64
    • US$19.62
    • US$88.54
    • US$149.49
    • US$4.59
    • US$5.50
    • US$5.74
    • US$11.99
    • US$13.79
    • US$41.99