Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (547)
  • Kép (62)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(547)
    • 5 Csillag(514)
    • 4 Csillag(27)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/09/2021

    Kiváló minőségű, tartós és stabil propellerek sok különböző méretű mellékletekkel, így nagyszerű minden típusú drón számára az ilyen méretű propellerekkel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2021

    props are good. so far seem very efficient. well packaged and arrived quickly.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2021

    megérkezett jól csomagolva, és egyáltalán nincs kár.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2021

    thanks banggood is better than amazon

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    Ok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2016

    I bought 4 sets of such propeller for my quad, FX 450. They arrived neatly packed and surprisingly two packages were mentioning "DJI" The mentioning "DJI" are almost perfectly balanced and have the grip on the shaft with two chamfers, just like my engines, but the hub is a little unbalanced. The disadvantage that come without rings ! Those without mentioning "DJI" are unbalanced, as shown in the photo, and the hub is heavily unbalanced -see photo! They should be cheaper! I do not recommend them !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • DebVIP1
    IN
    01/08/2018

    I've received these props today on 1st july'18. Very fast shipping to India. I've not tested these props yet but it fits perfectly in RACERSTER BR2212 1000KV motors. Will be testing shortly 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2016

    Не в первый раз заказываю эти пропеллеры на свой коптер F450. Качественные, крепкие. Правда, требуют небольшой балансировки. В комплекте полный набор переходников под моторы. С магазина в московскую область шел примерно месяц. как обычно. Упакованы в обычный пакет с пупыркой. Все в целости. В дополнение положили маленькие пропы для Syma X5C. Хотя я их не заказывал. мелочь, а приятно. Рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • djtony
    IT
    08/05/2017

    Oggetto come da descrizione, arrivato nei tempi stabiliti dalla spedizione che dire, servizio sempre molto buono e materiale sempre al top! oggetto di buona fattura molto robusto insomma come la descrizione del prodotto!! faro’ sicuramente altri ordini , come sempre grazie bangood per la rapidità’ e la qualità’ dei materiali! peccato non averlo in italia un negozio del genere!!!!!mi trovo molto bene con il vostro sito e sicuramente farò altri ordini di altro materiale!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2018

    Винты для квадрокоптера Хорошие жесткие черные винты с добавкой угля. У меня такие летают на квадрике и я ими очень доволен. Эти другого размера взял для эксепиментов

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 667
    • Ft13 737
    • Ft1 319
    • Ft38 165
    • Ft2 773
    • Ft2 905
    • Ft3 814
    • Ft1 903
    • Ft2 039
    • Ft36 638
    • Ft2 667
    • Ft3 430
    • Ft1 903
    • Ft3 050
    • Ft4 577
    • Ft10 684
    • Ft22 799
    • Ft65 762