Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (539)
  • Kép (100)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(539)
    • 5 Csillag(530)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/05/2021

    Jó szolgáltatás, szállítás 10 napon belül, gondtalan, és gondtalan a termékekkel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2021

    Elég tartós, gyors és nagyon szórakoztató! Az enyém látott már ágakat, de én folyamatosan repülök velük. Még mindig jók!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2021

    A termék kiváló állapotban. Funkcionális és nagyon jó minőségű. Időben kézbesítették.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/04/2021

    Nice freestyle props if you don't care about top speed

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    Tienen buena pinta, aún falta probarlas

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    ok thanks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2017

    They feel very good in the air, great response. I love everything about these props, they are strong and will not flex at high rpm, and still, they only weight a respectable 4.2 grams. I find the pitch of these props perfect for my flying. The price is excellent. I just found my new favourite props!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/04/2019

    I wanted to like them, but the grip is too little on my emax hawk 5. Perhaps a 5” quad with stronger motors than 2206 2300kv will be more suitable for these props. On the plus side, very smooth and less propwash with these props.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2020

    Really good 5 inch propellers especially for efficiency that result in more minutes pf flight time.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2019

    I always use these cause it's cheap, good value & they never break. Sometimes bend but easy to bend back into shape for quick fix. Also, can hardly see in fpv

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 657
    • Ft2 287
    • Ft3 050
    • Ft2 287
    • Ft3 814
    • Ft3 962
    • Ft5 615
    • Ft44 940
    • Ft2 667
    • Ft5 720
    • Ft22 799
    • Ft6 808
    • Ft3 430
    • Ft4 623
    • Ft6 275
    • Ft3 662
    • Ft5 945
    • Ft2 667