Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (44)
  • Kép (12)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(44)
    • 5 Csillag(39)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/09/2021

    Miért küldi vissza a termékem a vízszéfet, ami eltörte az alját? törékeny áruk és gondatlan csomagolás

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2021

    Moneywise i like the machine. I just received today and i try latte art and it works great. I will upload to my youtube all my latte art using my gemelai magic machine😜

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2020

    Item received in good condition, tried making coffee and realised that the portafilter sits very tight and couldn't even turn it to 90deg, max 60deg and can feel a bit of rubbing on the porta housing, probably some QC issue.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/08/2021

    Bar (gépnyomás) Felmegy nullára, bár beállítom a kávét, és jól rakom össze De nem tudtam, mit tegyek. Kapcsolatba léptem az ügyfélszolgálattal

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2021

    Nagyon elégedett a kávéfőző, Nem vagyok elégedett PayPal amely felszámított nekem 5 € nemzetközi kereskedelem, amikor fizet. Most tökéletesen működik, és a szállítás gyors volt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/08/2021

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    Jó munka és nagyon szép termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2021

    el tamper es pequeño. llegó fuera de fecha

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2020

    ماكينة القهوة وصلتني مكسورة معدومه اريد استرجاعها حالا

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2020

    A készülékhez 58 mm-es hangtompító van, és szerintem nagyobb, és egy kávékanál kis dugattyúval, de ez egy kis vasprés, mert kicsi és műanyag. Nem tudom megítélni a készüléket, mielőtt elsajátítanám, ha a lépéseket részletesen megosztom az instagram művészeken

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 144
    • Ft14 332
    • Ft23 774
    • Ft5 940
    • Ft7 338
    • Ft3 933
    • Ft12 585
    • Ft7 868
    • Ft39 959
    • Ft3 933
    • Ft28 152
    • Ft12 107
    • Ft25 173
    • Ft30 423
    • Ft12 712
    • Ft5 592
    • Ft7 338
    • Ft2 516