Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (53)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(53)
    • 5 Csillag(44)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/12/2021

    Azt hittem, mindig lesz valami, de amikor megragadtam, azt gondoltam, hogy ha nem körte, mert az érintése olyan, mint egy, és van egy kis körte illata is, összehúzódik és kinyomódik, csak ne tartsa sokáig, de Furcsa lesz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2022

    Nincs szó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2021

    Amikor megérkezett, a körte nagyon eltorzult. és a csomagolás nagyon gyűrött volt és nem volt formában. Nem a lánccal érkezett. Azonban még mindig nagyon lassan emelkedik, szilárdan, de lassan emelkedik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2017

    this squishy is very soft and slow rising. my one complaint is that the dots on the pear look way more like splatter paint than really good dots. also the top is strange (the stem). lastly I think the ball chain should be at the top of the pear/ the stem. the ball chain matches the color well !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/07/2017

    Cute squishy. Soft and slow rising. Packaging is cute and the pink ball chain is a good touch. My only complaint is that the ball chain seems to have left an imprint/stain on one side of the pear. Mine has a chemical smell and isn't scented. Overall I am happy to have this as an addition to my collection.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2018

    Suuuper squishy. Very soft and pretty slow rising. The price is also amazing. I got the yellow one which has pink and grey dots on it. It is not scented but it's okay. Recommend it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Bonita
    US
    24/03/2017

    Super slow rising. The package really cute. No scent

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2018

    super squishy and smells great! would recommend 100% packaging came torn but that’s not a problem :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2022

    Norm, jött 12 nap Ukrajnába, AJJÓL

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2022

    A termék rendben van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$79.99
    • US$18.47
    • US$13.85
    • US$9.23
    • US$9.99
    • US$5.55
    • US$8.04
    • US$4.61
    • US$8.99
    • US$7.41
    • US$4.99
    • US$9.23
    • US$8.07
    • US$8.04
    • US$8.99
    • US$17.64
    • US$10.38
    • US$18.47