Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (2865)
  • Kép (389)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(2865)
    • 5 Csillag(2673)
    • 4 Csillag(136)
    • 3 Csillag(24)
    • 2 Csillag(9)
    • 1 Csillag(23)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/08/2020

    This is Veg Trug, not the "xiaomi flower care" even the logo is different from the product photo. ---------------> FOR THOSE WHO CAN'T SEE THE SENSOR IN THE MI HOME APP: <--------------- I tried to add it on "Mi Home" app (on chinese server), but it doesn't show up, I even tried to add it manually but nothing. I used the "Veg Trug" app and it worked, then I tried the "Xiaomi Flower care app" and it saw the sensor, so I added it there too. Then I open "Mi home" app again and now it see the sensor in nearby, so I added there too, the only problem is that the language remains chinese even if it's set to another language. ---> A little hint: Before trying to add the sensor on another app, close the other app!! It seems that if the sensor is connected to an app that is open in background the new app is unable to see the sensor. In the photo you can see the screenshot of the apps in this order: 1 Mi Home app 2 Veg Trug app 3 Flower Care app

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 24/05/2018

    Geben wir es zu: Das Ding ist Spielkram. Aber ein witziger! :) Ich habe keine Ahnung von Pflanzen und auch keinen grünen Daumen. Aber mit dem Gerät hier macht es Spaß sich um seine grünen Mitbewohner zu kümmern. Es mißt die Temperatur, die Helligkeit, die Leitfähigkeit ("Fruchtbarkeit") und Feuchtigkeit der Erde. Die Batterie scheint lange zu halten. Ich habe 2 Stück seit 5 Wochen im Einsatz und synchronisiere eigentlich viel zu oft die Daten, aber die Batterie meldet immer noch 99% zurück. Ich habe nun 2 weitere (also insgesamt 4) bestellt, da selbst meine Freundin die Dinger lustig findet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2019

    Ottimo sensore per piante di Xiaomi da poter integrare con la gestione domotica tramite Hass.io o da poter utilizzare, tramite un apposito gateway BLE. Permette di monitorare diversi parametri tra cui luce, umidità terreno, ecc... Il sensore è Bluetooth, quindi se verrà collocato distante dal Raspberry sarà necessario utilizzare necessariamente un Gateway BLE al fine aumentare la portata di funzionamento. Per integrarlo in Hass.io sarà sufficiente dichiarare il sensore nell'apposito file tramite MAC Address.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2021

    Ezek remekül működnek. Amikor először kaptam az enyémet, volt egy HUAWEI P20 és letöltöttem az ingyenes FlowerCare-alkalmazást. Szép látszó App, válassza ki a növény egy listát a képeket, és kap a várható víz, hőmérséklet, termékenység, napfény tartományok, hogy a növény. Az adatok szinkronizálhatók, amilyen gyakran csak akarod. - Nagyszerű. De amikor „frissítettem" a telefonom egy OnePlus 9 ( Android 11), hogy az alkalmazás nem elérhető, hogy a telefon / OS, így kell használni a WatchFlower alkalmazás @ £ 0.89 (nem sokat, de nem igazán éri meg, hogy a kicsit képest). Ez az alkalmazás egy szörnyű felület, nincs növény lista, szabványos tartományok, nem frissíti, amíg egy bizonyos idő eltelt. Kiábrándító élmény. Teljesen ajánlom ezt az érzékelőt, de ne feledje, hogy lehet, hogy nem tudja használni a jobb app attól függően, hogy melyik telefon van.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2017

    La température est juste et identique sur les deux. Il y a des différences sur les mesures d'humidité, de fertilisation et d'ensoleillement de l'ordre de 20 à 30%. Sur Android (Samsung Galaxy Note4); la synchronisation ne se fait pas facilement: la connexion échoue...? Sur iPad tout fonctionne bien sauf la correspondance des heures avec la réalité: décalage de 12 heures (il est minuit et plein ensoleillement alors qu'il est midi). Satisfait dans l'ensemble; des bugs seraient encore à corriger, et une meilleure traduction serait la bienvenue.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2016

    No need to use QRCode and have app in chinese only. Just download the app from the android store : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.huahuacaocao.flowercare&hl=fr Everything is in english and name of plant are scientific one (latin) so it's easy to find it. I will order more after few months of testing.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2020

    a termék megérkezett 2 hónap várakozás után ok, termék értékelése jó ezúttal minden rendben működik probléma nélkül a rendszer. Az alkalmazás érzékelőt és tárolókat szerez, nagyszerű megoldás a zamatos anyagok számára, így tudja, mikor kell vizet adni a növényeknek és a műtrágyáknak

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2020

    Nagy építési minőség, könnyű csatlakozni, ha használja Kína szárazföldi, a BLE Hub eszköz közelében lehet ellenőrizni távolról. Az U beállíthatja a növény nevét, a növényképet az összes statisztika, valamint beállíthatja az értesítéseket az Automation lapon. Meg kéne venned.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2019

    Ottimo sensore per tutte le piante in vaso della Xiaomi

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 13/12/2017

    Первый пришел бракованный, никак не хотел подключаться к смартфону. Выслал видео доказательства в магазин, они сразу же отправили другой. Второй сразу подключился без проблем и работает очень хорошо. Версия международная, так что должно подключиться без танцев с бубном.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$21.62
    • US$20.74
    • US$20.99
    • US$33.48
    • US$20.99
    • US$16.19
    • US$17.99
    • US$16.65
    • US$45.22
    • US$21.66
    • US$19.99
    • US$23.99
    • US$16.16
    • US$15.00
    • US$20.78
    • US$15.99
    • US$279.99