Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (419)
  • Kép (74)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(419)
    • 5 Csillag(410)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/04/2021

    ..για την τιμή του προϊόντος είναι ένας άριστος φακός... καλή ποιότητα των υλικών εργονομία, ομορφιά!!! πολλές ρυθμίσεις ισχύος!! Γρήγορη αποστολή!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    Szilárd fény. Nagy szín CCT és CRI. nincs AR lencse különböző szálak, mint az UV S2, amelynek OP reflektor, AR lencse és Oring van telepítve ezeken a képeken. Az első: a nem-emlékezés mindig holdfénynél kezdődik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    For the price its a great flashlight! I got the one with 4-drivers but considered how i use lamp i should've chosen 6 or 8. But its easy to modify so i will probably change it to a tri-LED version just for fun!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    Highest power from convoy. Tiny but max light!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    Very good flashlight. Small, practical and good for a walk or a bike. It shines a narrow angle compared to the BLF A6 XPL but bright enough. It is worth adding that the 7135 * 8 controller does not have overheating protection and the 100% mode should not be abused so as not to burn the LED.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    A szállítás gyors, mindenre illik a leírás. Ajánlom az eladót!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    Super flashlight for daily use quality and price right here absolutely 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2020

    Szuper kiváló termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2019

    This is best perfect torch for me for using on bike (biking 365 days/year). Absolutely loving this model with SST20 led with Biscotti firmware because it has special mode for blinking like aircraft lights, especially when you're biking like crazy @35-40 kmph, and led tint is perfect for biking. the only thing which I changed is swapped reflector to orange peel straightaway from other S2+, which I belive should be at standard in this particular one. Anyways Big thanks!!!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2020

    Nagyon jó kis lámpa hatalmas fényerővel. A 7135*8-as verziót rendeltem. A 8 világítási funkció egymást követve érhető el, a bekapcsoló gomb rövid megnyomásával lehet a következő funkcióra ugorni. Samsung protected 18650-és akkukat használok hozzá, sokáig tudom használni velük. Folyamatosan zsebben hordva egy év után azért már jelentős kopás figyelhető meg a külső felületén. Többször is elejtettem már, a külső sérülésektől eltekintve hibátlanul működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 264
    • Ft3 781
    • Ft6 514
    • Ft2 648
    • Ft14 158
    • Ft6 122
    • Ft2 790
    • Ft9 036
    • Ft3 914
    • Ft12 952
    • Ft4 971
    • Ft10 843
    • Ft8 737
    • Ft7 831
    • Ft17 159
    • Ft5 119
    • Ft3 612
    • Ft27 101