Vásárlói vélemények

4.91 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (3935)
  • Kép (572)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(3935)
    • 5 Csillag(3591)
    • 4 Csillag(331)
    • 3 Csillag(12)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/04/2021

    Szép doboz, működő folyadék és túlmelegedés nélkül. Próbáltam Kodi építése és Rokkr app, internet kapcsolat sebesség gond nélkül. Van beállítva egy animáció, átmenet és a tüskés ton 0.5 Láttam néhány leleteket, amikor a 4K kijelző kimenet, de nem próbáltam az alkalmazások, csak a kilövő.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    Hát, már régóta vártuk, de eljött. Jól működik, és remélem, hogy hosszú ideig. Ahhoz, hogy jobban használja, kényelmes a vezeték nélküli egér, mert a vezérlő van egy alapvető eltolás. És úgy jön, mint a képeken. Bárcsak védenék egy kicsit, amikor pakol, jó, hogy nem ütötték meg túlságosan a csomagoláson.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    The only thing that was not full of my liking was the remote control on the streaming applications (I tried Netflix and Prime Video) because I have a Roku TV and the controller works smoothly and I don't know if its fault of the application itself or the Android, but I end using the 'scroll' to move around and its rather slow

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/04/2021

    Hallo, ich habe diese TV Box bei Banggood bestellt um meinen fast 13 Jahre alten Toshiba Fernseher Smart TV fähig zu machen. Ich bin total begeistert von der kleinen Box. YouTube läuft in einer sehr guten Bild/Video Qualität (außer bei Musikvideos was an deren Qualität liegt ). Im Internet kann man auch sehr gut Surfen. Die Maus-Funktion an der Fernbedienung ist vollkommen in Ordnung. Bluetooth funktioniert auch bestens. Um die Box vor Überhitzung zu schützen habe ich bei eBay für keine 7 EU einen TV Box Lüfter ( wie auf den Fotos gut zu erkennen ) bestellt, dadurch wird sie im Betrieb nicht so heiß und lebt bestimmt länger.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2020

    El producto llegó en buenas condiciones. Funciona muy bien. Todo correcto. Pude instalar las aplicaciones que deseo. No tiene nada que envidiarle a otros productos. En general es tal como lo esperaba, considerando que siempre antes de comprar algún producto es bueno que investigues un poco para que después no tengas queja. Con respecto a la entrega fue más rápido de lo que esperaba, para Perú. Y llegó en excelentes condiciones.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2021

    10 nap alatt kaptam meg a terméket. A sebesség rendben van. A kép rendben van. A vám után azonban összesen 1 6 liter adót fizettem, beleértve a biztosításokat is. Visszakérem a visszatérítést.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    Sipariş sonrası 11 gün içinde Türkiyeye geldi sıkıntı yok hızlı ulaşım sağlandı, Ürün sorunsuz herhangi bir sıkıntı yok 23 tl gümrük vergisi çıktı hepsi o kadar, alacak olanlar gönül rahatlığıyla alabilir. Teşekkürler

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/09/2020

    product arrived within 18 days. packing was good. Remote is IR based, could have been better if supplied with bluetooth based remote. otherwise everything is ok and satsifying.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    livrer pour maroc 30 jours , c'était bien suivi toujours disponible , pas encore testé , je reviens après pour comment il est le truc , mercu vendeur

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/12/2020

    buen producto solo que pensé que iría mas rápido que mi anterios tv box de 2 ram pero solo va un poco mejor tené unas cositas más es igual que una tv Smart aveses Hai ratos dense deme cuelga o de por sí va lentaso ....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10 354
    • Ft8 527
    • Ft17 087
    • Ft13 705
    • Ft5 176
    • Ft4 688
    • Ft13 705
    • Ft11 390
    • Ft11 573
    • Ft19 768
    • Ft23 149
    • Ft12 791
    • Ft13 705
    • Ft28 328
    • Ft20 773
    • Ft16 752
    • Ft10 964
    • Ft7 704