Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (42)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(42)
    • 5 Csillag(36)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/05/2021

    Just got the TV Box. Takes more than a Month to arrived. Very easy to Connect to WiFi and to my Bluetooth Keyboard and Bluetooth Mouse. Software is Up to Date. Android 11 is installed. No AAA battery included. Geekbench 5 Test: single core Score 53 Multi core Score 163. Memory information 7,38 GB. Not the fastest device. Takes Long to Download. PC Mark Test 2.0 : Performance Score 2230 Im realy Not impressed by These Tests. Expect a faster device but my old PC ist faster but this is more than 10 years old. NO TF Card Slot AS advertised. i complain about this device. i can Not recommend this device. Slow , No TF Card Slot. i Wonder how this can Advertise AS an 8K TV Box. my Tests Shows so slow FPS. very poor

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/08/2021

    20 napba telt, hogy valamivel hosszabb legyen, mint az előző rendelésem, teszteltem a H96MAX-ot, és határozottan egy frissítés a H96 Max X3 Amlogic S905X3 4GB RAM.and tökéletesen működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2021

    Türkiye İstanbula aldım. Ürün sağlam geldi, Sadece ürün iyi paketlenmemişti, onun dışında hiçbir sorun yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2021

    very good! open playstore like mobile phone. you can download every app. not high temperature after hours of use.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2021

    gyors szállítás és jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2021

    super

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/06/2021

    Very Good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2021

    I ordered this TV box for my neighbour , after he seen my TV box working. The box arrived yesterday and he is over the moon with it. Many Thanks Bonggood for this great TV BOX.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2021

    nagy doboz, de a távirányító kell visszaállítani minden alkalommal, amikor használom, olyan rossz vagyok egy másik távoli 5 csillag a doboz nem tudom értékelni a távirányító azt hiszem, hogy hibás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2021

    szép termék. gyors szállítás. termék működik jól. Semmi gond. Meg kell vennem. Az eladó valódi. Gyerünk, az én értékelésem pozitív. és a minősítés öt csillagos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft43 723
    • Ft22 211
    • Ft14 807
    • Ft30 772
    • Ft39 843
    • Ft13 721
    • Ft10 988
    • Ft10 222
    • Ft16 218
    • Ft22 211
    • Ft18 685
    • Ft22 916
    • Ft12 667
    • Ft16 484
    • Ft18 270
    • Ft13 397
    • Ft155 185
    • Ft2 256