Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (19)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(19)
    • 5 Csillag(18)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/12/2020

    Bonjour, je donnerai un avis plus complet après le test.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2019

    small and useful TV Box Turns any TV into smart TV.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2020

    Great little thing! Working fine right out of the box! It can work via wifi, but I plugged it in my home router, LAN port, and it worked immidiately via IP protocol (not IPTV, just ordinary IP). Remote control is working just fine with all the things one need to control YT, Google browser, Netflix etc. Everything is working as described. I recommend it with all my heart!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2020

    Good bit of kit, but it does not allow for certain apps to be played as it states that it is not the right system to play them, not compatable !

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/07/2020

    jól működik. egy kicsit furcsa navigáció használatakor egér mód. ahelyett, hogy a távirányítót kell használni a nyilakat mozgatni az egér ikon.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2020

    ottimo prodotto con un rapporto qualità prezzo imbattibile. Il mio vecchio televisore si é trasformato in un Android TV....top

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2020

    A berendezés megérkezett a hullámkarton sérült, a berendezés probléma nélkül, minden rendben van

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/10/2020

    work is well

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/10/2020

    Köszönöm, minden rendben érkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2020

    very good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 184
    • Ft5 328
    • Ft6 591
    • Ft2 282
    • Ft5 401
    • Ft12 944
    • Ft13 646
    • Ft16 811
    • Ft17 893
    • Ft19 416
    • Ft12 525
    • Ft24 395
    • Ft14 174
    • Ft17 471
    • Ft9 476
    • Ft10 613
    • Ft33 626
    • Ft4 932