Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (440)
  • Kép (57)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(440)
    • 5 Csillag(407)
    • 4 Csillag(30)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/02/2021

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 14 nap múlva. Zásielkovszkij

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 10 nap múlva.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 15 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 20 nap múlva.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 10 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 10 nap múlva.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 10 nap múlva.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2020

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 15 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2020

    könnyen csatlakoztatható és használható, megfelelően működik, az egyetlen negatív dolog, amit találok, hogy néhány alkalmazás nem optimalizált erre az eszközre

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2020

    Tudo OK, chegou dentro do prazo previsto. Funciona bem, recomendo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft23 505
    • Ft11 986
    • Ft18 685
    • Ft15 384
    • Ft15 384
    • Ft11 598
    • Ft22 211
    • Ft37 021
    • Ft13 043
    • Ft11 632
    • Ft10 988
    • Ft9 767
    • Ft21 860
    • Ft22 284
    • Ft17 274
    • Ft14 807
    • Ft82 429
    • Ft3 874