Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (260)
  • Kép (46)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(260)
    • 5 Csillag(237)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/04/2021

    szuper csak még meg kell szoknom az új felületét a play áruházban! A lényeg hogy van Magyar nyelv! Az APKPure áruházból minden más letölthető ami a play áruházból nem!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Ez egy kiváló termék erre a pénzre, amíg nem kapok egy mi botot, és nem tartott egy hétig, hogy megszerezzem. A TV-m nem támogatja a 4k-t, de jó 1440p-n nézni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 11 napon belül.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    TV box dorazil cca za 10 dní z CZ skladu v kvalitním obalu. Překvapila mě jeho velikost ,která je jen nepatrně větší než X96 mini. Kupoval jsem jej pro sledování TV přes internet ,přes aplikaci Sledování TV .Nainstalován je sice Android 10 ,ale prostředí je podobné Android TV . O to více mě překvapilo ,že v aplikaci Sledování TV je spárovaná jako Android TV . V obchodě při vyhledávání lze nalézt aplikace pro sledování IPTV , ale třeba iPrima nebo CT1 ne . Zde je nutno používat originální ovladač , klasická myš Vás nepustí do menu obchodu play . To stejné platí pro natavení boxu i v prostředí aplikace Sledování TV. Obraz i zvuk je kvalitní . Pokud nepotřebujete optický výstup pro napojení zesilovače je to dobrá volba .

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    Működik. Ha azt szeretné használni, hogy a Netflix, a verzió a Google Play nem kompatibilis, használja az előre telepített. A kezdeti beállításhoz használjon billentyűzetet, sokkal kényelmesebb.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2021

    order 21/3/201,and receiving after 20 days, product send save and sequar by Bangood.com.thanks Bangkok.com.but remot is slow...thanks

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2021

    Csodálatos termék ebben a tartományban. Köszönöm, Nagy Isten

    Hozzászólások (6)
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2021

    Gyorsan küldték. Nem volt alkalmam kipróbálni. Jó ár, köszönöm.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2020

    Very good object. It works great and is also small. Very satisfied. Fast Shipping.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2021

    The TV box is exactly like in the description. It's a 4/64. I've watched YouTube on 1080, installed some apps, and everything runs well. The package was delivered in 8 days. The customer service was nice and polite in answering my questions. Harganya murah dibanding toko onlen indo cuyy. If you are considering of a TV box, buy this one.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft16 951
    • Ft15 255
    • Ft14 683
    • Ft11 886
    • Ft11 534
    • Ft15 134
    • Ft18 528
    • Ft21 676
    • Ft17 129
    • Ft28 758
    • Ft11 501
    • Ft17 829
    • Ft15 134
    • Ft11 534
    • Ft19 070
    • Ft16 345
    • Ft81 737
    • Ft9 987