Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (490)
  • Kép (70)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(490)
    • 5 Csillag(456)
    • 4 Csillag(31)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/03/2021

    6 days till my door , just wow delivered by dhl , so far so good , wifi connected netflix its ok , i dont have fancie tv its piece of crap as resolution but its for bedroom not high expectations , android 9 not update , on language jesus Christ there guys if i didnt have a mouse i was so angry and desperated finally i manage it with our good translator , and i change the language for those who dont know how to change the language take a mouse pick your language that you desire and press the rolling key on your mouse and put it first of all and he will change the language . Take it recommend thanks banggood .

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • IcoVIP3
    SK
    24/12/2020

    Rendelt 18.12., szállított 23.12. CZ raktár, így sikerült még karácsonyi ❤ után az első futás úgy tűnik, minden rendben. köszönöm az eladónak. ajánlhatja

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    Очень долгая отправка,но быстрая доставка.Качество товара отличное.Настроил быстро, работает хорошо.Не греется.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    Öt nappal korábban kaptam. A csomag rendben van. Minden bent rendben. Csak van egy kis problémám. Van egy minix A2 távirányító levegő egér a legjobb megoldás minden tv doboz. A probkem most, amikor csatlakoztassa a USB vevő a hang a H96 max zárva van, mint van néma a hang. Amikor kihúzta az USB vevőkészüléket a hang lejátszása normálisan. Ha bárkinek van javaslata a probléma megoldására, kérjük, jelezze.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2021

    outstanding box I have been purchasing these type of Android boxes for the past 5 years and I can honestly say but this is the best box for under $100 in this case under $50 can handle speeds over 200 Mbps with this 4G Ram and with theamolics905x3 or 2 it kick tail feathers.Great w/3rd party app. U KNOW it K..i.. Run it on wifi good but ethernet you see when you get. I been receiving mine in 2 days in USA .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Ένα μήνα έκανε να φτάσει με μεγάλη στάση 20 μέρες στην Αθήνα. Η συσκευασία είχε μεγάλο χτύπημα που την τρύπησε, ευτυχώς η συσκευή δεν έπαθε κάποια ζημιά. Το box φαίνεται ότι λειτουργεί. μόλις βρω χρόνο θα βάλω την ρομ του ath156 από το myphone.gr γιατί το μενού του δεν παλεύεται. Έχει μπλε μητρική.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    Πολύ καλό για την τιμή του. Δουλεύει άψογα σε kodi και iptv. Χρειάζεται ένα άλλο πληκτρολόγιο ή airmouse γιατί το δικό του είναι για πέταμα. Very good for that price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    Χειριστήριο δεν ανταποκρίνεται σωστα Interface θα μπορούσε και καλύτερο. Για λεφτά του τιμιο

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2021

    + 4gb Ram, Armlogic s905x3 elvégzi a munkát, wifi antenna kielégítő, megérkezett Görögországba 10 nap alatt! - Határozottan légi egér, ne bízz a h96max vezérlőben. Indító nem könnyű használni, jobban próbálja meg egy alkalmazást a Playshop / aptoide.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    Rendben, a Netflixet futtatom, még videókat is lejátszom a weboldalon.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft18 337
    • Ft10 990
    • Ft21 158
    • Ft39 849
    • Ft15 265
    • Ft16 572
    • Ft18 318
    • Ft17 277
    • Ft8 547
    • Ft22 920
    • Ft23 626
    • Ft29 006
    • Ft10 223
    • Ft27 479
    • Ft11 601
    • Ft21 509
    • Ft155 210
    • Ft3 051