Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (618)
  • Kép (89)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(618)
    • 5 Csillag(576)
    • 4 Csillag(36)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/03/2021

    6 days till my door , just wow delivered by dhl , so far so good , wifi connected netflix its ok , i dont have fancie tv its piece of crap as resolution but its for bedroom not high expectations , android 9 not update , on language jesus Christ there guys if i didnt have a mouse i was so angry and desperated finally i manage it with our good translator , and i change the language for those who dont know how to change the language take a mouse pick your language that you desire and press the rolling key on your mouse and put it first of all and he will change the language . Take it recommend thanks banggood .

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2020

    These box specs look very good at first but after I received and got it set up I began to suspect this box need firmware upgrade and there is none at the moment. I got this box to be my media centre ie I stream all my films and tv programs using DLNA box. The first problem I show was remote. The remote some does not respond when you click ok it does nothing then I try again then nothing and then finally it worked. The second problem was playback H265 and H264 on vlc that come preinstalled with this box. You see vlc was struggling to play all my media and this first time I have seen this. I then tried MX player and the same problem but this time MX player keeps closing itself down. The manufacturer must fix the H265 and H264 choppy playback and also fix the remote issue. I can not recommend this box at all not at the current state. At £26.44 I would have expected fully working product but as such H265 and H264 playback problems, I would say look at another android box until they fix this but no one knows if they do plan on fixing this issue. Umar Abid

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 13/12/2021

    Nagy tv doboz, erős processzor Amlogic S905X3, minden működik szép, sima és folyékony, google játék áruház nyitva áll az összes apks, mint az Android okostelefon, nagy iptv, Kodi munka csodálatos tonna mindent multimédia Szép és nagyon egyszerű felhasználói felület. Szép megjelenés a készülék tiszta kis kijelző. A IT! ajánlása!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2020

    süper müthiş 20 TL.vergi çıktı

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2020

    Srácok, kb. 25 napba telt, mire megszereztem a termékemet. Mert a városomban ez a PIM-ről szól, 12 vagy 13 napba telt, míg átjutottak a vámon, és ráadásul pontosan 5 nappal azután tudták elszállítani, hogy megrendelték, amit nem tudtak, Ezért vettem egy AU konnektorral, hogy korábban megkaphassák. Az EU nincs raktáron, de azt mondják, létezik. Ez egy 25,59 t adó, ami többé-kevésbé olyan adó, amit kapni fogsz, azt mondanám, hogy még mindig kapsz adóbiztosítást. A rakománya nem túl védő doboz alakban, de semmi sem történik a szerkezettel. A távirányító, ami vele jön, nem a vizuális, hanem a szám gombok, hogy látjuk más termékek. Ami a készülék kapcsolatos kérdések (Azt hiszem, azt javaslom, olvassa ezeket a helyeket is) Ne várjon nagyon magas színvonalú teljesítmény szempontjából wifi teljesítmény, de azt is mondhatjuk, hogy kielégítő, bár van egy szoba között. Nem hasznos a formatervezési értelemben kereknek lenni. A vezetékek egy kis sűrűséget generálhatnak körülötted. A készülék nagyon jó hardver, mind a kos kapacitás és a processzor, de a szoftver, hogy jött raktáron valóban hibás. Csak egy szoftver nem tudja mozgatni ezt a hardvert, ugyanaz az interfész, hogy ugyanaz a programom van, amit ugyanaz a 1gb Ramli tv doboz kaptam három évvel ezelőtt. Amint ideértem, elmentem szoftvert keresni, és egy kis kutatással találtam egy rumot, amit úgy hívnak, hogy Slimbox, és azonnal megváltoztattam a szoftvert, és azt mondanám, hogy a készülék teljesen helyreállt. Ha valakinek segítség kell a szoftverhez, megírhatja. Így adtam neki egy négy az öt csillagos, mert a csillag szoftver, hogy eltört egy hatalmas hiba volt, ami, mint mondtam, jön szoftver, hogy nem általában, részvény szoftver fog csinálni a legtöbb tranzakció, de hogy a teljes teljesítménye s905x3, a szoftver elengedhetetlen. Az ár megfizethető, és az s905x3 processzor és a 4gb Rami kapott 4 csillagos. Ha tetszett a véleményem, értékelném, ha tetszett a megjegyzésem. Ha van valami ötlete, megpróbálok segíteni leírni.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    Πολύ καλό για την τιμή του. Δουλεύει άψογα σε kodi και iptv. Χρειάζεται ένα άλλο πληκτρολόγιο ή airmouse γιατί το δικό του είναι για πέταμα. Very good for that price.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2020

    Csináltam 2 fotót vettem a doboz nagyon rossz, Azt hiszem, az eladónak kell, hogy a csomag nagyobb védelmet, Én kérelmezte a vámot, és ez még mindig nem számolt el.

    Hozzászólások (14)
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2020

    my tv box stuck on h96 logo and still i didn't got any response i am not able to seeing my home screen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2021

    Nagy tv doboz, minden működik szép, sima és folyékony, szép képminőség, audio slso.nagy. Kiváló az iptv keresztül.Kodi vagy más apks, mint az emu és mások...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2021

    Szép eszköz, nagy processzor Amlogic S905X3 64bit, minden szép, sima és folyékony, szép és egyszerű felület, szép design eszköz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$39.99
    • US$9.57
    • US$61.20
    • US$99.99
    • US$24.99
    • US$87.77
    • US$25.99
    • US$34.64
    • US$99.32
    • US$45.58
    • US$59.99
    • US$67.99
    • US$60.99
    • US$98.99
    • US$37.99
    • US$89.99
    • US$109.99