Vásárlói vélemények

4.93 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (95)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(95)
    • 5 Csillag(88)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/10/2020

    Product arrived in good time and in good (straight) order, and works as described. An additional consideration for this is to replace the coupler provided with a Machifit 5mm x 8mm Aluminum Flexible Spider Shaft Coupling, to help in reducing the transmitted vibration & noise.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    The product was very well packed in foam wrapping and looked nice and good; I have not tested it yet; must make the connections and built the driver with Arduno Uno I guess and I hope that it will work..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    Jó építési. Gyors szállítás. Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    kiváló termék, jött hozzám nagyon gyorsan

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2020

    Hello, a lineáris vezető HPV4 biztosan esett a szállítás során. A két fémdarab a végén hajlítva, csavarva, ahogy a képeken látható... És a csavarok, akik összerakták a darabokat, már nem végzik a munkájukat... Mit tehetek én? Köszönöm. - Köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2019

    I received the actuator. Wonderful object and I thank you gratefully. I have done a mistake in the order: I thought that the electronics were in the actuator as well for the end suport. The function of the 500mm actuator is to shift orizontaly two waste k containers (max 10 kg) by pressing a pedal or button. So I need the electronic edvice and the screw end buffer (spring or rubber). At the moment there is a bering + bolt. I hope you have them is stock. I hope you understand what I need. Thank you again V. Bedini

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2020

    A termék elromlott, meggörbült.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2020

    Kevesebb idő, mint vártuk, készülék jó állapotban ellenére furcsa csomagolás, de úgy tűnik, hatékony. Ezért megnyugtató, hogy ajánlom az Ön webhelyén! A szénhatás kisebb, de garantáljuk, hogy működni fog. Még egyszer gratulálok. Nem én csináltam, de meg kell csinálnia!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2020

    A termék jól csomagolt, de egy kis horpadást mutatott a motorkábel-csatlakozónál. Azonban a motor tökéletesen működik, és a horpadás szinte láthatatlan. A csúszka nem laza mozgást mutat, és a vártnak megfelelően mozog. Összekötöttem a lineáris útmutatót egy szabványos gépjárművezetővel, és minden úgy van, ahogy elvárták. A v-vasútmutatók jól tartják a csúszkát. Mindent egybevetve ajánlom ezt a lineáris útmutatót! Felhívjuk figyelmét, hogy rendeléskor a méret az a távolság, amelyet a csúszka mozgathat: megrendeltem a 200 mm-es verziót. A lineáris vezető na teljes hossza 380 mm, beleértve a motor, 307 nélkül motor és a csúszka is mozog 230 mm, mint a csúszka 70x70 mm. Jelenleg azt tervezem, hogy rendelek még egyet, csak meg kell határozni a hosszát.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    Seems OK Have not used it on a working machine yet, but have tested its motion and it seems stiff enough for the job I want it for Just be aware the full length of travel is not possible as the carriage hits the collar locks each end- but at this price I really shouldn't complain

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft39,611
    • Ft28,369
    • Ft32,577
    • Ft95,330
    • Ft81,237
    • Ft63,799
    • Ft9,499
    • Ft24,432
    • Ft33,256
    • Ft23,753
    • Ft41,400
    • Ft53,279
    • Ft23,074
    • Ft126,244
    • Ft45,473
    • Ft20,359
    • Ft15,636
    • Ft115,384