Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (32)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(32)
    • 5 Csillag(29)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/01/2020

    Szép minőségű kivitelezés és elég jó kép. Ez nem egy mikroszkóp, hanem inkább egy ellenőrző kamera - a nagyítás nem túl nagy, de elég ahhoz, hogy pontosan értékelje a felületek több mm méretű tárgyak. Hátrányok - nagyon kevés mélysége fókusz. A háromdimenziós objektumok a nagy nagyításban csak egy vékony síkban élesek, és ami egy kicsit közelebb és távolabb van, az súlyosan elmosódott. Kényelmes kiszolgálás, jó minőségű kivitelezés, fém elemek, stabil kialakítás. A szabályozás széles skálája, és két további távolság hüvely van a készletben, így nagyobb nagyítást érhet el. Jó minőségű kijelző. Egy sor USB és HDMI kábelek, tápegység. Pilóta - nagyszerű dolog, akkor fotókat anélkül, hogy a kockázat a mozgatás a mikroszkóp. Wi-Fi működik, de egy app, hogy milyen típusú is félsz telepíteni, mert ki tudja, milyen adatokat gyűjtenek. Nincs elem a készletben. Boldog vagyok, és még boldogabb leszek, ha nem romlik el a következő pár évben. Sajnos elég drága.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2020

    I was pleasantly surprised by the quality. it worked as advertised. The only reason I did not give it five stars is the lack of any good documentation.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2019

    Very good Microscope I really like it, but they don't know how a power plug Eu type looks like they send me a wrong one it's a 2000Ma type. So I have to look for a replacement can't use the one from my phone .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/06/2019

    물건은 참 좋습니다. 헌데 배송이 너무 늦어요.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2020

    Jól működik. Csak azt kívánom, hogy az állvány mechanizmusa erősebb legyen, és a lemez szélesebb legyen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2019

    Quality is ok, power adapter was wrong. HY-1080 is almost same price but a better camera.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2020

    tétel érkezett időben és jó sorrendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2021

    I like this but the remote doesn't work well

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    Az eon szuper ding látom mindent SMD forrasztás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2018

    Simple and obvious assembly in 5 minutes. Screen image is crisp and clear and shows very fine detail, digital zoom is amazing, focus and magnification are easy to adjust. In addition to the 150x lens, the extra 2x lens will come in handy. The entire unit is USB powered and comes with a wall plug USB power adapter that works from 100 to 240 volts AC. I'm looking forward to connecting the HDMI cable to a big display. What an excellent machine!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft96 257
    • Ft19 913
    • Ft220 440
    • Ft23 232
    • Ft8 046
    • Ft55 762
    • Ft36 509
    • Ft16 593
    • Ft64 405
    • Ft8 813
    • Ft25 300
    • Ft47 151
    • Ft13 798
    • Ft19 083
    • Ft48 459
    • Ft10 685
    • Ft22 900
    • Ft5 364