Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (148)
  • Kép (29)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(148)
    • 5 Csillag(146)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/03/2021

    Nagy termék Jól csomagolt jobb, mint az eredeti utasítások nem olyan egyértelmű a helyesírási hibák, hogy fog neked nevetni általábanegy szép termék csavar zsákok tehet jobb címkézés, de az ár a páratlan dolgok élhető minden nagyon ajánlott vásárlás nem teljesen épített még néhány furcsa A testrészek, amik tovább mennek, de jól néznek ki

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2021

    Most érkezett a szállítmány. Mindkét autó nagyon jól be volt csomagolva, és sértetlenül megérkezett. A megrendeléstől a szállításig 7 napig tartott. Nagyon jó előadás. Nem mondhatok túl sokat a késztermék minőségéről, de az alkatrészek már nagyon ésszerűnek tűnnek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2021

    WOW I LOVE IT just awesome, with the right tweaks it has sensational performance in a perfect scaler look. really fun to drive the all-metal 3-speed gearbox is sturdy and quiet I recommend the version to be assembled and to combine it with good quality electronics mine travels at 3s with a programmable esc with the differentials locked it climbs everywhere and loses a bit of steering. for better driving, I recommend locking the rear differential only for an ideal setup it is necessary to mount only 2 leaf springs and remove the external springs from the shock absorbers all the original servo saver must be removed, too weak prevent the correct insertion of the gears and steering the steering servo must be mounted at the front and all the unnecessary very long referrals must be removed the only real defect is the main bearing of the differential which is fragile and in a position of fatigue, I recommend replacing it immediately I could have simply said I bought 2 I hope I was helpful! insta #myrcdream

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2021

    Imádom ezt a terméket... igazán jó minőségű, és ezért az árért hihetetlen. és a csomagolás minősége. 6 nap alatt. nincs gond az adóval és a díjjal.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2021

    Helló! Megkaptam a csomagot, ám szomorúan tapasztalom, hogy hiányzik néhány alkatrész. Fotót csatolok, amin látszik, hogy mik hiányoznak. A többi részt még nem néztem. A lengéscsillapítókból kifolyt az olaj, így minden tiszta olaj a dobozba, próbáltam őket újra tölteni a mellékelt olajjal, amiből szintén folyt ki egy kevés, de engedi az olajat, használhatatlanok. Így egy kissé csalódott vagyok. Kérem a hiányzó alkatrészeket számomra megküldeni. Üdvözlettel Szilárd

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    Egy kicsit több, mint egy hét, hogy bejöjjünk. De minden ott van, és valójában jól készültek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Out of all the purchases i did with banggood, this was the one that came onetime. decently packed (box is dented on one corner) and no issues. very nice product too considering it is a clone.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    Abszolút érték a pénzért! Nagyon ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    Super camion extrêmement heureux acheter version blanc et je l’ai peint et changer les roues aussi

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    Awsome for an awsome price!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft107 351
    • Ft83 141
    • Ft50 966
    • Ft74 686
    • Ft152 586
    • Ft16 912
    • Ft204 193
    • Ft14 396
    • Ft18 473
    • Ft60 338
    • Ft35 357
    • Ft25 752
    • Ft73 584
    • Ft22 774
    • Ft12 739
    • Ft26 437
    • Ft31 216
    • Ft73 702