Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (36)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(36)
    • 5 Csillag(33)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/06/2021

    Nagyon szép és stabil. A részletek nagy egyértelmű vásárlási ajánlást.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2020

    A jármű nagyon részletes, és egy szép vezetési minta. Az alváz néhány csavarját ellenőrizni kell, mert egy kiterjedt kilépés után néhány alkatrész laza. A lengéscsillapítók nem túl jók. Az időközben kedvező áron az autó erősen ajánlott!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2019

    Inaccurate description, was supposed to be the source and lights upgraded version, but I received the basic one. When I asked about the missing upgrades I was told that they are not included and that was it... Doors do not align perfectly, so you have to fiddle around a bit. I like the car but I was expecting better QC for the price. I see they removed the “upgraded” part, yet I still have the original description... Shame, could have been a nice buy, yet it left a bitter taste in the end.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2021

    fantasztikus termék. nagyon jól elkészített. masszív és szilárd RC autó. vásárlási ajánlás gyors szállítás!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    Wunderschönes Modell, welches auch noch recht realistisch durchs Gelände geht.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2019

    very nice!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2021

    szép, agresszív, nehéz, erőszakos és tudatlan, mint egy médium. Nincs olyan dolog, még a statikus

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    Spttacolare opcionális tény idő Rifinitus minden pénz kiadás bátor!! Spanyolországi buli, és három nap alatt megálltál Olaszországban, velicsimi!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2022

    Szuper gyors Spanyolországba, tökéletes körülmények között. Eladó nagyon ajánlott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2022

    Felső jármű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$582.99
    • US$63.90
    • US$183.99
    • US$250.99
    • US$222.99
    • US$47.00
    • US$78.99
    • US$58.79
    • US$185.94
    • US$520.99
    • US$140.99
    • US$69.29
    • US$279.99
    • US$263.01
    • US$285.19
    • US$219.99
    • US$132.99
    • US$100.99