Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (28)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(28)
    • 5 Csillag(26)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/12/2020

    It arrived after 5 days that is very fast , when i opened it i was amezed about the size ... detailing and the suspension , very well engeniered stuff and the price unblieveble at black friday Its my second HG vehicle allready , my humvee is amezing too Keep up the good work i would say

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2021

    Nagyon gyors szállítás Nincs hiba vagy sérülés

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2020

    I recommend it, very fast delivery:)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/11/2020

    Kösz, hogy eljöttél!! Már itthon vagy!! Kiváló kiszolgálás!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2019

    nice car

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2021

    Nagyon szépen részletes teherautó fém hajtáslánccal, fogaskerekekkel és műanyag testtel. 3 fokozata van, és nagyon gyors a nagy sebességű, de a skála, azt szeretné, hogy vezessen lassú. Sok műanyag tartozék eltörik, ha a teherautó megfordul, így jobb, ha nem telepíti őket vezetés közben. Az enyém fények és hangok nélkül jött, de sokkal olcsóbb is, és az első és hátsó lámpák telepítése könnyen elvégezhető egyedül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    Nagyon jó. Csak sajnálom, hogy a 7.4 V-os akkumulátor nincs benne, mert a T-plug nem túl gyakori, és az akkumulátor nehéz megtalálni, és ezért nem tudtam használni egy másik akkumulátort egy szabványosabb konnxeion. Egy pohár tükör hiányzott. Jó vétel az árért.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2021

    Nagyon elégedett vagyok a tételt, hogy kaptam. A termék minősége nagyon jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2020

    TRÈS BON RAPPORT QUALITÉ PRIX ET EXPÉDITION HYPER RAPIDE !!! JE VAIS ACHETER À NOUVEAU CHEZ CE VENDEUR TRÈS PROFESSIONNEL !!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    exactly what i needed to complete my collection...excellent quality, very good and to scale truck, very fast delivery, less than a week!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft90 078
    • Ft69 475
    • Ft95 574
    • Ft91 604
    • Ft40 820
    • Ft16 120
    • Ft97 339
    • Ft13 097
    • Ft23 204
    • Ft90 093
    • Ft117 441
    • Ft149 622
    • Ft66 565
    • Ft57 862
    • Ft36 945
    • Ft103 819
    • Ft32 060
    • Ft59 249