Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (61)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(61)
    • 5 Csillag(57)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/11/2021

    Nagyon gyors szállítás (3 nap), a minőség nagyon jó, nagyon részletes és funkcionálisan épített, jól működik a kis távirányítóval, de nagyon nehéz használni, mert az utasítások nagyon zavarosak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/06/2021

    Felső 😜😍😎🤩

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2021

    A szállítás felső

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/04/2022

    Tökéletesen illik! Nagyszerű termék és nagyon szép!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/04/2021

    Perfect upgrade to my 802. very fast delivery time. came in perfect condition. only concern is that I had to punch a big whole in the baseplate to accommodate the wiring that I had diverted to the control box, other than that I am very pleased with my purchase. I recommend 100%

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2021

    Sehr guter Kran. Das Warten hat sich gelohnt. Benutze den Kran mit dem mitgelieferten Handsender. Nach dem Umstellen des Senders auf die Funktionen vom Kran, sind alle Bewegungen ohne Probleme an steuerbar. Mein Lkw wurde dadurch nochmal aufgewertet. Die abgebildeten hinteren Radläufe habe ich mir 3d gedruckt.

    Hozzászólások (8)
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    Szuper szép szállítás. csomagolás minden felső 👍 A színe tökéletesen egyezik a teherautóéval. ismét teljesen elégedett a „Bangjó"-dal.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    Schnelle Lieferung macht ein guten Eindruck

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Minden jól alakult. Köszönöm 1+

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2022

    https://photos.google.com/photo/AF1QipMGImdITr4FNf6ZvPmOVXfu696IiX23TRLAEvxO https://photos.google.com/photo/AF1QipMHMttJLKjNZiJbM8GhGF113G6vdaZeudVnlk8Q

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$17.99
    • US$15.00
    • US$15.00
    • US$38.99
    • US$1.99
    • US$15.00
    • US$35.99
    • US$4.99
    • US$127.99