Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (61)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(61)
    • 5 Csillag(57)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/05/2021

    Very well built rc vehicle, runs & operates great. The lights are just as much of a pain as the controller is. Better instructions on how and what the controls do would be nice. 6 inch action figures don't really fit in the cab, this vehicle is 1/12th scale, but just a tad under scale as you can see from my pictures.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2021

    Kérdés. A kocsim nem mozdul. Nincs kézi fogantyúm. De nálam van a Trasped -16C távirányító. Villámlást indít, hangokat és dobókat, de nem mozdul előre vagy hátra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2021

    Kicsit több, mint 20 font. Nagyon részletes! Gyors szállítás Kanadába!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2021

    A teherautó jól és elég korán érkezett

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2021

    Szerszám, szuper jó, nagyon elégedett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Rendkívül boldog és az ár kiváló!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    OK. I've had mine for over a week now. Here's my take on it. Is it perfect? No it's not. Is it close to perfect? Yes it is. Like most folks, I have a few issues with it but they are cosmetic and that's a good thing since that gives me something to tinker with. After all the quality details built in, why include some cheap twine to pass for the winch rope? I've included pics of my alternative. There is no master switch to disconnect the battery, just a switch that disconnects the drive motor. That's good for not having a bench runaway but it's a pain to get in to disconnect the battery before and after each run. I installed a master cut-off switch, pics included. Next is the manuals. They seem to try to cover all the models in one shot and that does not work. Example, I have seen my model on UTube sounding a horn by moving the right stick to the top. That doesn't work on mine and the manual is so poorly written (and/or) translated that I've found no help there. The transmission works fine now but was a bit sticky at first. Regardless, there is little difference between first and second gear in observable speed. A careful hand on the throttle is required for slow movement. Do I think this model was worth the $1047 Cdn delivered. Yes. BTW, the packaging was perfect. Model arrived with zero damage. I've been a customer of Banggood for years. This major purchase cements my confidence in them.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2020

    Well I have had this for a few days now and I am very impressed, checked all screws bolts etc on arrival and all were tight and none missing, the lights work great but would have preferred the headlights to be on all the time not just when moving forward, most of the time they dont come on if just moving slowy, maybe a setting some where but i dont know as there are no instructions for how to operate the light unit. I did find the small switch in the cockpit that changes the flashing of the lights above the front window. No instructions for what does what on the remote control either, it is an adventure working everything out! :-D The sound of the engine is very good, the indicator sound not so good, it gets annoying after a while, no way to turn the sound off as no instructions for the sound module. Apart from that.... WOWZA this truck is awesome, I can climb my Huina 1580 up into the back of it and cart it round no problem and that is a heavy excavator, it fits in the back perfectly, the bucket slots between the two metal exhaust brackets on the P803a perfectly to hold it in place, will have great fun with this in the coming weeks. The detail on it is amazing, seeing pictures and videos is great but when you have this Beasty sat there in front of you, you then realise that those pictures did not do it justice, I smiled all day when it arrived, my cheeks were hurting from smiling. The back panel on the tipping part removes very easily to allow access for the excavator as it has little levers like the side panels, that hold it in place.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2020

    Időben érkezett. Ahogy leírtuk. Nagyon elégedett vagyok ezzel a modellel. Tudom, hogy van egy pár ilyen autóm, három, hogy pontos legyek, és nagyon elégedett vagyok velük. Néhány negatív dolgot mondok a termékről általában, és ennek semmi köze ehhez az eladóhoz, az, hogy a fülke tetején lévő lámpával felszerelt modelleken kell menni. Úgy néz ki, mint egy nagyon szar rendőrségi lámpa (piros, kék, váltakozó/villanás). Úgy érzem, ez a több száz dolláros, félelmetes, vezethető modell egy Toy's R' US $ 49.99 különlegessé válik. Mind a 24 tengelyen elég nagy a játék. Ez lehet, vagy nem lehet probléma néhány ember, ez könnyen orvosolható, de időigényes, és nem 100% garancia / fix / megoldás. A kimeneti/bemeneti tengely csapágyaira utalok, amelyek a tengelyekbe vezetnek és kilépnek. Végül, maguk a meghajtótengelyek is be vannak kötve. Néha, a csapok belül a közös csúszik át a kötés. Ha ez akkor történik, amikor kint vagy, elveszíted az energiát, bármilyen tengelynél, ami történik, és bármelyik másiknál is. Néhány frissített modellek úgy tűnik, hogy egy hüvely ezen a szakaszon. Egyszerű megoldás: távolítsa el a hajtótengelyeket, csúsztasson be egy darab hőzsugorító csövet, tegye vissza a tengelyeket, zsugorítsa össze a csövet. Nagyon elégedett vagyok a vásárlás(s). Azt ajánlom ezt a HG P801/803A (bármilyen változatot kap, van vagy néz) valaki, aki mechanikusan hajlamos, és nem egy kezdő RC. Még egy mutató, ha szétszededed a diff-eket és megnézed őket. (mint mindannyian....igaz? hogy megbizonyosodjon arról, hogy a drága RTR valóban RTR a gyárból?) Nagyon ajánlom, hogy a differenciálműket erős zsírral töltsék be, hogy lelassítsák a fogaskerekek működését, így sokkal inkább korlátozott csúszáskülönbséget kapnának. Még ha nem is teszed meg, ezek a gépek akkor is nagyon alkalmasak. Meglepődnél, hogy mennyi vontatást nyerhetsz egyszerűen hozzá LBS!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2020

    Sehr schönes Modell. Für mich ist das Kippen der Ladefläche zu langsam. Die Anbringung des Servo vom langsamen ins schnelle fahren ist etwas falsch ausgewählt- wenn der Bolzen von der Karderwelle sich löst, werden die Kabel vom Servo beschädigt. Ist leider bei mir passiert. Trotzdem würde ich dieses Modell noch einmal kaufen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$46.99
    • US$35.99
    • US$196.34
    • US$310.99
    • US$325.49
    • US$32.99
    • US$90.99
    • US$87.99
    • US$301.39
    • US$100.99
    • US$745.99
    • US$40.99
    • US$63.99
    • US$145.99
    • US$145.99
    • US$215.99
    • US$65.99
    • US$119.51