Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (64)
  • Kép (14)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(64)
    • 5 Csillag(60)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/03/2021

    This Sector 5 is one of the best looking drone... neatly build...and A1 quality beautiful frame.. These motors are of much higher quality As compared to iflight xing motors.. and the f7 board is currently ruleing in fpv industries.... I will be updating this frame to dji vista.. after talking this product in hand...I am very satisfied..with everything as per my 4 years experience in fpv..Thank you Hglrc & banggood. 👍👌✌

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2021

    Really good drone! Quality build, good components! Just make sure to tighten the screws all over, for me the VTX was a big weak at 25Mw so I increased to 100Mw and it was better! Highly recommended, flying is so so so so smoothe!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/08/2021

    Termék kapott a leírtak szerint: nagyon jó teljes négyes, erős, nagyon szép kivitelben, minőségi alkatrészek. Még le kell tesztelnem. Gyorsan, jól csomagolt és védett csomagok. Termék ajánlott foglalás nélkül. Köszönet Banjónak a kiváló szolgálataiért

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2021

    Un drone spettacolare sia per principianti che per piloti più esperti! Molto solido e non troppo pesante, consiglio di nastrare con un po' di scotch isolante i braccetti così da renderli più resistenti agli urti e proteggere meglio i fili che sono scoperti. Consigliato 100/100

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2021

    Hamarabb érkezett, mint gondoltam. Csak meg kellett kötnöm és repülnöm. Az egyetlen probléma, amit találtam az volt, hogy 2 a 4 LED csíkok nem működik. Összességében még mindig elégedett vagyok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2021

    csomag termékek jó volt. gyorsan jött még nem próbáltam termékeket még vissza fogok térni, amikor megpróbáljuk

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    fantastico !!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2021

    Szupersztár, jadore.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2021

    very good quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    très bon quad. puissant, solide ! achetez des tpu de rechange car ce sont les seules pièces fragiles (preuve sur photo)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft34 684
    • Ft29 207
    • Ft115 842
    • Ft82 648
    • Ft37 923
    • Ft27 547
    • Ft69 371
    • Ft33 057
    • Ft69 703
    • Ft34 352