Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (83)
  • Kép (19)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(83)
    • 5 Csillag(74)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/11/2019

    Delivery time took more than 30 days..and inbetween i couldn't track my product. Then i contact customer care they said i will receive on Oct month...After receiving the product i saw a small crack in the outer body, but motor is running, no problem..please take care about the delivery damage, make sure the packing could not damage at any cost..

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2019

    Очень приличная вещь для ремонтных работ. Цена устраивает. Работает с разбавленной краской.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2019

    شكرا عزيزي كما وصفة ممتازه موتور قوي للغايه اوصي بشده كل من أراد شراء مسدس طلاء فلا يتردد فعليه بهيلدا جيده جدا وموثوقة

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2020

    Gyors szállítás, úgy tűnik, minden rendben! Köszönjük a kiváló munkát és a gyártóknak... legjobb hely az online vásárlásra!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2020

    Pacote minden szent

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2020

    very fast delivery and superb machine and i need to check the performance of unit may be good i think thanks to Banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/06/2020

    Várakozás a tapasztalat, de a csomagolás nagyon rossz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2019

    Just as described. The quality is ok though the one delivered to me got broken (I guess it happened on transit) but a reshipment has been processed for me and I really love the response from Banggood. It was delivered to me within a month. I recommend this product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2020

    ممتاز جدا يستحق الشراء .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2019

    пришло в помятой коробке, но все работает, проверял на воде, так как уже осень и красить не сезон.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$99.49
    • US$20.78
    • US$18.99
    • US$69.99
    • US$41.99
    • US$184.99
    • US$19.62
    • US$63.99
    • US$57.49
    • US$26.55
    • US$35.99
    • US$92.39
    • US$199.99
    • US$63.24
    • US$73.91
    • US$133.97
    • US$57.49
    • US$93.99