Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (790)
  • Kép (45)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(790)
    • 5 Csillag(728)
    • 4 Csillag(53)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/12/2020

    ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2021

    Kiváló, köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    I am satisfied

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2018

    Items were well packed and arrived undamaged. I haven't tried to use it yet but it looks ok. The main thing is whether it will fit my Dremel. If it does, this will be a great accessory and well worth the cost. I received something with my package that I did not order. I've included photos of it. It looks like a child's bubble soap bottle.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2018

    Более подробно можно прочитать здесь http://www.taker.im/review/17294-prisposoblenie-dlya-zatochki-tsepnyih-pil-s-pomoschy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/10/2017

    The delivery is in intact condition, the goods fully agree with my order and I am completely satisfied with it. Thank you very much and I cordially greet you.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2018

    Прекрасный набор, отлично подошел к китайскому граверу "Ресурс" из метро. Думаю подойдет на все китайские граверы. Брал для нечастого использования. Отличная цена - качество.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2017

    Хоть доставка и заняла 40 дней,но товаром полностью удовлетворен ! В деле не проверял,но по внешнему виду все изготовлено качественно и профессионально. Спасибо ! P.S. Нет инструкции (

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2019

    Excellent and high quality and genuine thank you

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2018

    Bien reçu. Livraison rapide (tnt).. Emballage très bien.. Satisfaction au rendez-vous... Très bonne qualité... Surtout très utile...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft18 473
    • Ft10 711
    • Ft3 692
    • Ft3 014
    • Ft2 953
    • Ft3 340
    • Ft8 126
    • Ft2 876
    • Ft11 451
    • Ft3 308
    • Ft9 605
    • Ft20 057
    • Ft2 582
    • Ft6 277
    • Ft18 473
    • Ft3 692
    • Ft11 047
    • Ft3 586