Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (9)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(9)
    • 5 Csillag(9)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/10/2020

    Product arrived very quickly and conveniently sent to the house. Box was a bit damaged but the drum is in good shape. It needs a bit of a tuning. I am very happy with the drum. It comes with all the equipment advertised . As i am not a musician i cannot tell if it is really D tone . That i will ask musicians later and update .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2020

    The stick included are old and dirty. Can I get a replacement?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2020

    Már másodszorra is bevettem. dobzsákkal és felszereléssel kiegészítve. A dob hangja kivételes. Szép ajándék lehet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2020

    great instrument enjoyable, like it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    Is a Xmas gift so not ablle to review product as yet. Happy with time frame of delivery & packaging.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2020

    Nagyon elégedett a rend....szeretem a táskát, amely tartja a dob....ez gyönyörű! Nagyon szépen köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2020

    מצויין

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2020

    Sehr schönes Instrument, gute Verarbeitung, praktische Tasche, sehr schöner Klang

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2020

    A leírtak szerint gyártották. Szilárd és jól gondozott részletesen. Ahhoz, hogy jó hangzást kapjunk, pontosan az uszonyok közepén kell ütni, különben a hang komor és homályos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$98.12
    • US$71.99
    • US$173.24
    • US$63.99
    • US$33.59
    • US$4.89
    • US$22.43
    • US$23.09
    • US$59.99
    • US$28.69
    • US$150.99
    • US$59.99
    • US$85.99
    • US$52.99
    • US$17.24
    • US$390.99
    • US$10.79
    • US$98.99