Vásárlói vélemények

4.96 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (217)
  • Kép (13)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(217)
    • 5 Csillag(210)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/05/2021

    Excellent item. Beautifully designed. High quality! I truly recommend this product. Parcel was well packed.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2021

    Jó érzés, ha használod. Két kaparós pengével együtt. Tartalmaz egy extra csavart és egy torx T15-öt a kaparólap cseréjéhez. Az egyetlen probléma, hogy a csavar a torx T20.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    Hongdui... A márka, hogy támaszkodom, kiváló anyagok gyors szállítás és csodálatos teljesítmény.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2021

    The tool is solid and works well. It fits my hand really nicely. The main issue is the nut holding the blade is a spline and not an hex (allen key) . It comes with a spline tool, but if I loose it, and I am sure I will, Tthey are not that easy to get hold of a replacment as a star or a hex head.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2021

    Ajánlom. Jó minőségű termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Gyors szállítás, kiváló minőségű, jól érzi magát a kéz nagyon éles pengék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    szuper minőségű kivitelezés, nagyon éles penge, tökéletes eszköz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2021

    very impressed with the quality of the item! Even more impressed by the speed of delivery to the uk!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    As always with Hongdui, perfect fit and finish

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2021

    Perfect

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 384
    • Ft7 042
    • Ft6 432
    • Ft5 816
    • Ft4 061
    • Ft6 949
    • Ft11 512
    • Ft8 464
    • Ft8 803
    • Ft4 400
    • Ft5 077
    • Ft4 738
    • Ft11 173
    • Ft7 787
    • Ft11 173
    • Ft2 706
    • Ft7 787
    • Ft14 160