Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (167)
  • Kép (15)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(167)
    • 5 Csillag(163)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/12/2021

    Okay. Credit where it's due. THIS model from THIS company is a reasonably-high-quality tool. I was given a similar product - also a Chinese offering, by a friend to review (see pics 2,3,4, on right each time) a while ago. It was complete garbage. There's no name on it (not that I fault them for that. I wouldn't take credit/blame for it either), or I'd warn you off. Then, a few weeks ago, this Hongdui was recommended to me. To be clear: I bought this with my own money, no sponsorship, no pressure. And yanno? I'd put it up there with anything Stanley's put out in the last couple decades. Compare the two units below (pic 2, 3). Now, ignoring the fact the Hongdui lacks a spirit level (which are A. Utterly worthless for this type of tool, and B. In this case about 15° crooked anyway [pic 4]. Like my Sjobergs bench is that outta kilter. Riiiiight), you can see plainly that they replaced that uselessness with some quality-engineered UTILITY. I ran both tools through 24 board feet of Padauk, until I achieved a 1/4" chamfer, as well as a 1/4" round over (for the Hongdui. generico is straight edge only), call it 5 rounds for the POS, and, since I did both on the Hongdui, 10 rounds. That's 240 board feet vs 120. Examine pic 3. The Hongdui is on the left: not a scratch. The "other guy" looks mauled. The indexable carbide cutter on the Hongdui (which it comes with ONBOARD STORAGE for the INCLUDED REPLACEMENTS for) is still going strong. I had to take apart the other halfway through to resharpen it. That's right: "re-". I STARTED with fully shaping, lapping, honing, and stropping it. On Trend diamond plates and finishing with Sharpton glass, then stripping on a Worksharp. I believe it's a Rockwell 8? Maybe 9? I know I have talc that holds an edge better. In short: if you decide you simply must have a bevel plane, buy the Hongdui (unless you wanna pay for shipping, in which case I'll GIVE you the paperweight). It was engineered and built by someone with know how.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2021

    Strug spoko jak za 257 zeta. Dwie funkcje, regulacja, do krawędzi idealny. Dokupiłem ostrza 10 sztuk by mieć pod ręką. Małym zbiorkiem daje radę idealnie. Opakowanie OK.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2021

    jól csomagolt és stabil, szép kemény tok, hely egy másik szerszám. nagyon jó kivitelezés, jól illeszkedik a kézbe, vásárolt a kampós on Wood felülvizsgálata miatt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2021

    Ezt láttam egy fa cikken, és nem tévedett. Wow, mi egy nagyszerű eszköz, és fogják használni sok projekt. Másodpercekbe telt, mire levettem a bb/bb nyírréteg és 1 m széles angol tölgy éles szélét. Jól megtervezett. 5 csillagos vásárlás!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2021

    Mint sokan itt mondta, ez teljesen egy félelmetes kis társa a famegmunkáló utazás, bár egy kicsit nehéz, de figyelembe véve mindkét vágó ugyanabban az eszközben nem panaszkodom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2021

    Nagyon jól gyártott eszköz! A súlya óriási 434 gramm! Nincs éles élei szerszám és nagyon kényelmes a kezében. Nem csúszik el használat közben. A mélység könnyen beállítható. csomagolás a tetején!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2021

    Ez a legjobb letörés sík a piacon, fantasztikus minőségű, kiváló design, nagyon jó áron. Érezheti a minőséget a súlytól, és a pengékhez való keményfém betétek használata kiváló ötlet A szerszám biztonságosan megérkezett a saját műanyag hab bélelt dobozba termék kézikönyvvel Egy másik kiváló minőségű termék egy feltörekvő márka (legalábbis nekem), köszönöm Hongdui és a BGNB

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2021

    Úgy döntöttem, hogy ezt egy próbát az ajánlás után a Ráakasztott On Wood felülvizsgálat; és azt kell mondanom, nem vagyok csalódott a legkisebb. Nagyon jól csomagolva a tárolótok és a betéteket cserélő eszköz; úgy tűnik, hogy kivételesen jó építési minőség. Csak néhány próbavágást csináltam, de eddig nagyon jó munkát végeztem, és szép befejezést hagytam. Javasolná ezt bárki keres ilyen típusú eszköz. Elég gyors szállítás is, ami mindig egy szép bónusz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2021

    A termék nagyszerű, de 2 hónapba telt, hogy megkapja a terméket. Rendeltem is ugyanezt Lazada a Fülöp-szigeteken, és kapott csak 7days is Kínából, így nem ajánlom a lelassabb szolgáltatást valaha ez történt az összes termék én rendelt tőlük.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2021

    Kiváló minőségű. Jó csomagolás. Nagyon boldognak érzem magam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$126.49
    • US$26.99
    • US$16.79
    • US$84.30
    • US$64.67
    • US$28.74
    • US$345.33
    • US$34.64
    • US$206.99
    • US$34.99
    • US$115.99
    • US$109.99
    • US$45.99
    • US$19.62
    • US$29.89
    • US$18.47
    • US$249.99
    • US$33.09