Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1050)
  • Kép (195)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1050)
    • 5 Csillag(1001)
    • 4 Csillag(33)
    • 3 Csillag(9)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/11/2021

    Ma kaptam, jól néz ki, 👍, látni fogja, hogyan teljesít a következő héten. A szállítási csomagot javítani kell, ez csak jött egy műanyag zacskó (és a doboz, hogy szakadt a szállítás), de a töltő rendben van.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2022

    Nagy töltő, nagyon jó minőségű. Akkor biztosan meg tudja mondani a különbséget a minőség és a design Vs a verseny és az alacsonyabb árú töltők. A szállítás nagyon gyors volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/12/2021

    Elégedett vagyok a töltővel, csak a ventillátor elég hangos és bosszantja időnként. És még ha olyan keményen is működik, a töltő elég forró lesz, még az akkumulátorral is... De mindent egybevetve egy jó töltő

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2021

    A töltő pontosan úgy van, ahogy leírtuk. Nagy töltő rengeteg információt adott az egyes akkumulátorok. Őszintén szólva, ez és a hobbitárs között, nem hiszem, hogy nagy a különbség!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • tane86
    RS
    14/07/2021

    Gyorsan jött Szerbia, nagyon jónak és minőségnek néz ki, alig várom, hogy tesztelje! Ajánlott!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2022

    The Hota D6 Pro is my favourite charger for my fpv drones. I really like the compact size and the build in AC power supply. 200W is enough for me to charge my drone batteries at reasonable speed. 1,6 Amps at each balance port is more than enough to finish the charging prosses really fast. However, the discharge speed is really low (max. 2x15W) and the cooling fan could be quieter. I also would prefer an USC-C Port with power delivery over the wireless charging pad.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2021

    hajó 2 napon belül az USA-ból a töltő a leírtak szerint, nem próbálja meg nagyon jól néz ki

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • RalVIP3
    IN
    30/01/2022

    works like a charm very good product only took around 2 months to reach India I think there was a delay due to the pandemic but works as expected. yes had lost money on my first purchase since tried the group buy offer since one person was needed to complete the group so after I made the purchase for the black piece the order was cancelled stating group failed not sure why and so lost money due to the exchange rate in PayPal . so after that repurchased the grey product again and luckily received it so really happy with the product, one piece of advice avoid using group buy for expensive products. overall this product is owsome and worth the price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2021

    Ez a töltő nagyszerű. Rendeltem egy Venom Pro Duo töltőt az Amazontól, de visszavittem, hogy megvegyem ezt. A HOTA töltő sokkal intuitívabbnak tűnik. Ez okosabb tudni, hogy milyen akkumulátor van csatlakoztatva. A felhasználói felület sokkal jobb. Sokkal gyorsabban el tudom végezni a szükséges feladatokat, mint a Méregen. A képernyő világos, tiszta és tartós. Én is töltik a telefonom a tetején, két LIPO, és a DJI szemüveg akkumulátor keresztül USB port oldalán, mindezt egyszerre.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/05/2022

    Jól néz ki, még nem próbáltam, könnyebb, mint gondoltam, szóval ez jó. Beragadt egy repülőbe egy időre. Használatlannak tűnik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$103.49
    • US$8.04
    • US$28.74
    • US$41.39
    • US$262.17
    • US$10.34
    • US$41.39
    • US$10.34
    • US$11.49
    • US$11.54
    • US$20.99
    • US$14.94
    • US$49.99
    • US$102.99
    • US$9.89
    • US$33.99
    • US$118.99
    • US$149.90