Vásárlói vélemények

4.93 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (363)
  • Kép (94)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(363)
    • 5 Csillag(343)
    • 4 Csillag(18)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/10/2020

    Boa noite !! RC bem legal... produto bonito, e pelo valor q paguei.. Vale muito a pena eu recomendo 🇧🇷🇧🇷 veio bem rápido ainda mais por conta da pandemia 13 dias e não fui taxado 🙏😁 a caixa veio praticamente intacta e o produto tbm pelo pouco q testei para ser bem rápido!! 😎🔥✌️

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2020

    the car arrived within one week from my order, im surprised by the build quality. its weight is very well distributed, its very dense and heavy at the bottom. build quality is superior in this price category even though its mostly plastic (but good plastic). runs smooth, gets pretty fast and the battery life is ok. you can always get another battery or batteries since its also cheap. if only they charged a bit faster. i might buy another one again soon enough haha, its very adictive

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/08/2020

    jó termék erre az értékre, de a töltéshez olyan adaptert küldenek, amelyet nem használhat a kábellel az akkumulátor feltöltéséhez, akkor is szüksége lesz egy adapterre.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    Surprised by this RC! I own many high end RCs and this one was just a random purchase, I liked it so much I bought another. Upgraded to steel CV shafts and this little car takes a beating!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2021

    Hallo, Ich empfehle euch nicht hier einzukaufen. Beim defekt müsst ihr die Ware nach china senden. Da der Händler nur eine Erstattung genehmigt, wenn man die Ware nach China zurück schickt. Totale abzocke!!!! Versandkosten beträgt 42,99€. Obwohl die Ware aus Deutschland Lager kam. bezahlt lieber 10€ mehr und bestellt es aus Deutschland. Dann habt ihr dieses Problem nicht! Nie wieder !!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    Helló, gyors vagyok és jó állapotban. Nagyon jól néz ki az érintés... Le akarom késni!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2021

    Recebi ontem meu carro de controle remoto, 15 dias após o pagamento, muito rápido! Produto veio perfeitamente embalado, e o melhor de tudo superou as expectativas, muito forte, rápido e firme....realmente como mostra nos videos tutoriais no youtube. Aprovado!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/05/2021

    very good RC car for this price

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2021

    OK már megkapta az egészet tájékoztatta az eladó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    Us really pretty good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft23,074
    • Ft6,784
    • Ft18,817
    • Ft17,583
    • Ft17,583
    • Ft5,427
    • Ft20,359
    • Ft15,732
    • Ft5,550
    • Ft29,615
    • Ft45,658
    • Ft4,625
    • Ft35,785
    • Ft37,328
    • Ft48,435
    • Ft2,774
    • Ft7,710
    • Ft25,450