Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (572)
  • Kép (137)
  • Videó (5)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(572)
    • 5 Csillag(547)
    • 4 Csillag(22)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/12/2020

    Samochodzik zamówiony z Chin chociaż był dostępny również z magazynu w Czechach, a to dlatego że Cena z Magazynu CN była bardziej kusząca! Oczywiście wysyłka Eu Priority Line, która ominęła dodatkowe opłaty w Polsce (Vat i cło) i niecałe dwa tygodnie czekania i samochodzik był, a nawet samochodziki bo zamawiane były dwie sztuki były dostarczone. Sama jakość jak za tą cenę świetna! bardzo dynamiczny i napęd na 4 koła! Ale jeśli macie zamiar jeździć po piasku to warto go później wyczyścić dobrze ponieważ nie jest dobrze zabezpieczony wewnątrz i piasek może dostać się w miejsca których nie chcemy. Kolejny udany zakup na Banggood!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2021

    Ha tudnék adni ez az autó 6 csillag!!!! Annyira jó a pénzért, hogy a 4 éves gyerekemnek vettem, aki még sosem vezetett RC autót, amíg nem engedtem neki, hogy asszisztált menjen a Kratonommal 2 hónappal ezelőtt, és rá volt kattanva. Ez a kis izé megjárta a poklot, és még mindig erős. Megtanult vezetni egy RC autót ezzel, szóval el tudod képzelni, min ment keresztül, de most velem jön a gördeszka parkba, leugratja a rámpáról, és ez csak egy szilárd kis autó. El kellett végeznem néhány kisebb javítást az úton, például újjáépíteni a diff-et, és átszerelni a kormánykart, de ennyi, nincs szükség pótalkatrészre. Hát megéri. Egy jó tanács, vegyél még több elemet, ahogy szükséged lesz rájuk, miközben a fiam órákig játszik ezzel, és ez olyan, mintha a világ vége lenne, ha mind meghalna.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Most kaptam ezt a postán, és szeretem az egyhetes szállítást, miután megrendelte ezt a karácsony utáni napon. Az első benyomás a dobozból, szilárdnak tűnik. Jön egy 380 csiszolt motor, ami nem nagy ügy, de tetszik, hogy jött, hogy a méret motor. Amikor eljön az ideje, hogy frissítse én könnyen cserélni át egy kefe nélküli motor, Esc és új Tx / rx. Ez kell felkelni, és megy, mint a 4WD, és meg kell nagyon jól a közúti és off. A független sokkok egy plusz, mivel ők is cserélni. Az alváz szilárdnak tűnik, de kemény gyanta, egy fém alváz jobb lenne. Az 5 vezetékes szervo lehet, hogy egy kicsit nehéz cserélni, de ez nem lehetetlen! A másik plusz ez a kis fickó egy 2S Li-ion csomaggal jött, így hosszú futási idők lehetségesek a gázkezeléssel. Az egyetlen dolog, ami nem tetszett, az a belső kabin terület a behelyezett egy ál belső, de ez nem közel skála! Lehangolja a kinézetet, mint egy nyitott kabin édes lenne. Ha megy, hogy úgy néz ki, skála, és nem olcsó kinézetű. Ez egyáltalán nem egy kopogás a jármű, ez az olcsó műbelső, amely elveszi a kinézetet. Messziről jól néz ki. Szerintem megéri a pénzt, és kitart.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    A világ legjobb RC autójának hívják, ár-érték arány szerint, a TomleyRC a YT-n, közel ahhoz, hogy elpusztíthatatlan legyen a gördeszkában, az biztos, hogy jó zúzó. A valódi sebesség csak 24Kph, de a veréshez nem gond.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    I bought 2 cars a couple of months ago, one for my son, and one ... for myself :) We had some great fun playing around with the cars. This is my first RC Car and for me a good toy, considering the price. But now, I have a problem with both transmitters. When I switch them on, the LED start blinking, while it normally should stay on. When I switch on the car, the LED keeps blinking and doesn't syncronise with the transmitter :( Batteries are all fully charged, ... but no idea what can be done. Any ideas from you guys ?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2021

    Az élő jobban néz ki, mint a fotókon. A pénz minősége jó. A vezérlés átlagos, nagyon nehéz lassú üzemmódban lovagolni. Ez a modell a gyors és a dühre épült. Nem alkalmas 12 év alatti gyerekek számára.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2020

    Vicces kocsi! Betettem a Xinlehong csappantyúkat, amelyek a frissítés után maradtak, és sokkal jobb lett, sokkal többet lehet tenni autónként. Nagyon tetszett!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2020

    Javasolt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    Fast and easy to use car, good price fast delivery

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • MF1VIP3
    PT
    02/11/2020

    Megérkezett szuper gyors, jó minőségű ár. Hogy megpróbálja...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft24 350
    • Ft30 117
    • Ft18 902
    • Ft28 124
    • Ft29 156
    • Ft12 208
    • Ft54 182
    • Ft16 980
    • Ft18 130
    • Ft25 311
    • Ft17 941
    • Ft34 046
    • Ft12 077
    • Ft21 466
    • Ft25 164
    • Ft72 033
    • Ft31 399
    • Ft17 012