Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (102)
  • Kép (13)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(102)
    • 5 Csillag(97)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/03/2021

    Product corresponds to the description. Excellent quality and functionality. Works great with no problems, Excellent bottom line. I am very happy with it. The product is recommended. Good product, all in all, it was a good purchase

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2021

    Egyenlőre rendben van, a pofának nem árt egy kis híg olaj, mert az enyém pár nyomás után kicsit rágódott, nem nyílt ki rendesen. Olajozás óta jó. A préselés ereje is rendben volt ez idáig.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    I don't know if I have a problem BUT and with this order I have a problem, one of the pliers has a cracked plastic lining on the handle and I sent photos from both sides. The delivery speed is super surprising.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2021

    termék nagyon jól ajánlom sikeres eladó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    úgy érzi, szilárd, jól tett.gyors szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    This is good quality. Ideal connector clamp.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2017

    This feels like a good and well made product. I really like it and it's great to have a good tool that crimps on 6 sides. It has a release button in case the crimping is not going as expected and the one we got also had adjustment screw on the side which was not visible in the pictures on Banggood website when we bought it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2019

    Erős jó minőségű fogó. Stabil krimpelés, szorítás. Köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2019

    todo correcto buena calidad en general

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • GRSVIP4
    PL
    01/03/2019

    Very good clamping tool. Easy to use and very useful for electrical work. Very good quality. Highly recommended.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 672
    • Ft4 484
    • Ft8 009
    • Ft10 875
    • Ft2 910
    • Ft5 824
    • Ft7 643
    • Ft3 273
    • Ft6 915
    • Ft11 600
    • Ft7 649
    • Ft2 910
    • Ft4 726
    • Ft6 915
    • Ft4 001
    • Ft4 083
    • Ft10 714
    • Ft4 726