Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (65)
  • Kép (15)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(65)
    • 5 Csillag(60)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/01/2021

    very nice for a low stance

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2018

    Bardzo dobre amortyzator. Porządne i troche większe niz np od feiyue fy03 - grubsze ale wchodzą bez problemu. Ja nie miałem w zestawie górnych kulek - mysialem wziąć od starych i troszkę pokombinować. Ale polecam. Gotowe do zalania olejem mają oringi i uszczelkę od góry.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2018

    j ai commander ces amortisseur piur réparé une vielle nikko ne10.il font la bonne taille et paraissent solide .ça M a permis de la sauver de la poubelle car les pièces détachées sont désormais introuvable

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2018

    Package in good condition. The shock absorbers are not complete - there are no bushes in which the fastening screws are screwed in. No It is not possible to screw in because there is too much hole in the shock absorber at the connection point. I do not recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2018

    very good upgrade

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2018

    Con piccola modifica si adattano a Feiyeu-09 e JJRC Q39 ANTERIORI

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2019

    Good quality Shocks. But it come without top ball joints. Upgrade for HPI/Himoto Nascada on road RC car.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2018

    Los amortiguadores son una excelente opción para actualizar el wltoys 12428 gana estabilidad puedes agregarle aceite

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/05/2018

    Pièce de bonne qualité livré dans les tempsAdaptation moyenne sur wltoys 12428 je vais revoir le montage

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2017

    Амортизаторы на машинку 1:10 подошли (шоссейка) Заправленные.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 050
    • Ft2 945
    • Ft6 050
    • Ft10 348
    • Ft2 290
    • Ft7 629
    • Ft3 400
    • Ft2 359
    • Ft3 780
    • Ft2 290
    • Ft10 967
    • Ft6 427
    • Ft4 157
    • Ft4 914
    • Ft7 564
    • Ft3 400
    • Ft65 188
    • Ft1 962