Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (319)
  • Kép (45)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(319)
    • 5 Csillag(302)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/05/2021

    Ahogy az várható volt, jól csomagolva, és jött tökéletes állapotban. még tesztelni, de a csomagolás tökéletes volt, és a vártnál hamarabb szállították.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    vízálló esc jó érték jött hamarabb, mint vártam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2021

    👍🏻

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2020

    Jó még nem tesztelt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2020

    very good products recommended

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2016

    Was exactly as described. Easy to use low voltage setting. I used on my hg402 because that truck has no brakes only forward and reverse. I did modify plug to suite my needs.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2019

    22 3s lipo 529 cell nickel metal halide bec5 volts to two amps that has reverse and forward the reverse is not very responsive maybe would work better on an RC car controller but I used it on my jumper I bought many years he's usually the lightweight ones and they all seem to burn up within a few hours don't waste your time because it's super valuable and can't be replaced by any amount of money so time is the most valuable currency as far as I'm concerned these work just fine

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2020

    Közvetlen szállítást használtam, nagyon gyors szállítás volt. Még nincs esélyem tesztelni ezt az ESC-t, arra várva, hogy más frissítési komponensek érkezzenek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2019

    buen esc probado con lipo a 2s y motor 540 con 3s lipo no creo que soporte. pero muy bueno si se usa en 2s

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2019

    Tartaléknak vettem az etetőhalyó meghajtásához. Az előzőek már beválltak számomra.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 847
    • Ft7 961
    • Ft16 562
    • Ft12 570
    • Ft16 922
    • Ft4 778
    • Ft9 235
    • Ft51 138
    • Ft6 620
    • Ft3 307
    • Ft19 496
    • Ft37 157
    • Ft13 609
    • Ft15 450
    • Ft9 554
    • Ft5 075
    • Ft12 507
    • Ft1 669