Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (22)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(22)
    • 5 Csillag(20)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/01/2021

    so far so good. after running multiple tanks of fuel through it and minor carb adjustments this thing Flys!!!! already flipped it end over end and multiple cartwheel spins and no broken parts yet. lol. I didn't buy it to look pretty on a shelf somewhere. 10 out of 10 for my first nitro rc car. recieved it a few days earlier than expected too! my only complaint is shiping was minimal. just thrown in a plastic bag and taped shut. nothing protecting it from damage. thank you banggood. I will definitely order other rc cars. 😀😃😄

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    Check out my YouTube channel for Unboxing, setup, and comparison to the VRX rh1006 spirit nitro. MC and RC Addiction

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2020

    Jó RC a pénzért, :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    Ez már a második, néhány beállítás után olyan rakéta lesz, mint az első... Köszönöm, 🥰🥰🥰

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2021

    im nagyon elégedett az én rc

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2020

    Csomag érkezett elég gyorsan minden probléma nélkül. Az autó nagyon jól teljesít. Tökéletesen hangolt a dobozból. Ezt a buggy-t még egy kezdőnek is ajánlhatom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2020

    My car's right rear wheel hub has been bent. What should i do!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2021

    awesome and fast delivery. package was a lil beat up but product inside seems to look fine. hopefully be able to get it out soon!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    runs good for the cheapest nitro rc car i could find took a while to get it but overall happy with the purchase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2021

    Olcsó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft65 038
    • Ft93 812
    • Ft110 387
    • Ft37 214
    • Ft128 021
    • Ft43 376
    • Ft117 441
    • Ft98 750
    • Ft28 701
    • Ft99 849
    • Ft32 060
    • Ft4 577
    • Ft45 190
    • Ft28 395
    • Ft16 211
    • Ft17 097
    • Ft14 043
    • Ft62 901