Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (467)
  • Kép (73)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(467)
    • 5 Csillag(445)
    • 4 Csillag(21)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/04/2021

    wasn't sure how good this cheap dual charger would be but its actually very good for the price, I couldn't find a dual charger for any cheaper than this im super impressed. definitely worth the money if you have multiple batteries or Rc's. came with 2 balance boards, 2 male deans to female xt60, and the 2 plug ins to the charger are deans.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    i have received my package. the problem is, charger box are crumpled. there is no bubble wrap or even another box to protect the box of the charger. i hope you can package it well next time

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    Llego bastante rápido, muy buena comunicación, ya que este me lo enviaron, por que el otro que me llegó estaba defectuoso, me puse en contacto y rápido me solucionaron el problema, recomiendo mucho a este vendedor.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2020

    A parancs gyorsan megérkezett, most már csak látni kell, hogyan működik. Ajándékba lesz, szóval amíg az ünnepek el nem jönnek, nem tudjuk, hogy megy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    44'35 €, megrendelve a Cseh Köztársaság. A doboznak komoly ütése volt, de erős, és a tár érintetlen volt. Olyan, mintha két B6-os lenne egyetlen, nagyon kompakt dobozban. Jó minőségű, több funkciót próbáltam ki, mint például a belső ellenállás vagy a tárolás mérése, és tökéletesen működnek mindkét porton.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    Es mi segundo cargador funciona genial, aunque mejoraría la vibración que tiene al encender el ventilador interno, yo le he añadido unas patas de foam, elimina gran cantidad del ruido.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2020

    Reçu dans les temps, identique à la description Chargeur de 2s à 6s, fait un peut de bruit mais ça vas

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2021

    Nagyon jó!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2021

    This is a great and easy to use battery charger. With being able to charge two batteries it cuts down on charge time and gives me more time to make videos. Would recommend to anyone.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/12/2020

    Fast delivery. Item in good condition

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 938
    • Ft3 200
    • Ft1 847
    • Ft2 155
    • Ft17 479
    • Ft2 488
    • Ft4 625
    • Ft28 363
    • Ft23 072
    • Ft3 188
    • Ft10 680
    • Ft25 172
    • Ft36 688
    • Ft12 022
    • Ft2 846
    • Ft24 355
    • Ft10 680
    • Ft5 695