Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (96)
  • Kép (15)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(96)
    • 5 Csillag(93)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 30/12/2020

    A szupersztár szupersztár szupersztár szupersztár szuper szuper szupersztár szupersztár szupersztár szupersztár szuper szupersztár

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Cena adekwatna do jakości, ostrza bardzo ostre. Gumowe wykończenia rękojeści dają trochę do życzenia ale ogólnie bardzo dobry wybór. Po kilku miesiącach użytkowania nadal spełniają swoją rolę. Mogę polecić ;)

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Wyglądają dobrze. Ostre jak Brzytwa. Ciekawe jak długo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2021

    Kiváló!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/02/2021

    Very sharp!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2021

    Jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2019

    XIAOMI Home Ceramic Knife – szybka i bezproblemowa dostawa ze sklepu Banggood.com. Noże mają bardzo elegancki wygląd, robią wrażenie. Wykonane z dobrej jakości materiałów. Każdy nóż ma praktyczną pochwę. Są ostre i wygodne w użyciu. Obieraczka do warzyw jest bardzo praktyczna i wygodna. Polecam każdemu ten produkt i zakupy w sklepie Banggood.com.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2019

    super price nice handle the first cutting edge super excelent qualitat I did not want to try we will see time delivery of a safe box safe delivery to Slovakia xiaomi i love you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2020

    very satisfied , economic handle , sharp knife, well packaged, good price and very fast delivery with DHL!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2019

    Sharp and well protected knives. Worth the price

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10 427
    • Ft4 741
    • Ft4 741
    • Ft23 001
    • Ft13 139
    • Ft5 471
    • Ft3 281
    • Ft10 582
    • Ft3 158
    • Ft11 692
    • Ft5 266
    • Ft5 054
    • Ft4 422
    • Ft6 951
    • Ft3 648
    • Ft11 692
    • Ft18 898
    • Ft9 479