Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (43)
  • Kép (16)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(43)
    • 5 Csillag(41)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/03/2022

    Vezeték nélküli egér 2,4 vagy BT 5.1. Minden tekintetben kényelmes és jó áron. Vezeték nélküli alkalmazás 2,4 mm-es termékkel vagy BT 5.1-es termékkel. Kényelmes a környezet és a védelem szintjén.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2022

    Got this mouse for my first purchase free gift. I like it very much! Didn't realise it was silent click type so that was a nice surprise. It has a nice clicking tension too and velvety feel. Pardon the kinda oily surface >< Both USB and Bluetooth connection works great, except the usb is kinda tight so inserting and removing requires more effort, so I've been using bluetooth (works fine with macbook). Battery life is good too after the first full charge; been using since I received it (27/04/22) and still going strong! Was also previously using satechi mouse and I like this one more.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2022

    Ez az egér nagyon jó, de normál használatra, a játékok nem ajánlom, de van egy nagyon jó konstrukció Nagyon tetszett, ajánlom, hogy minden...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/06/2022

    Nagyon jó az jó, az egér nagyon jól működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2022

    Small, very quiet, easy to handle. Easy to pair. I really like it though sometimes when you move the mouse the pointer bounces back together.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2022

    Jól jött, és a határidő előtt még tesztelni fogom, de azt gondoltam, hogy szép és jó volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2022

    Semmi baj

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2022

    Ár-érték arány az biztos!Egy hónapba telt, hogy megérkezzünk Görögországba.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2022

    Megérkezett, ahogy a leírás mondja most betöltöm, de már kipróbáltam, és szerettem a színeket, jobban értékelik a sötétben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2022

    Oké, rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$13.99
    • US$11.09
    • US$16.99
    • US$12.99
    • US$34.99
    • US$9.99
    • US$16.99
    • US$20.99
    • US$14.99
    • US$12.99
    • US$7.99
    • US$8.49
    • US$39.99
    • US$12.99
    • US$14.99
    • US$9.99
    • US$11.99