Vásárlói vélemények

4.77 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (22)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(22)
    • 5 Csillag(18)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/05/2021

    kiváló Nagyon tetszett, időben érkezett, ajánlom az eladónak

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    buen mouse, por el precio esta excelente

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2021

    Nagyon szép termék. Az egér mérete nagyon jól illeszkedik a kezembe, nagy kezeim vannak. A kapcsolat nagyon stabil és gyors, a bt5.0 használatával, még nem próbáltam a másikat. Csak azt találtam meg, hogyan lehet kikapcsolni a LED-eket, 3 másodpercig nyomva a két oldalsó gombot. Nem található más módra való váltás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2021

    Hello I received both mouses works via radio and bluetooth. I just realised that the cable provided is to charge the batery and not to use standard "wired" mouse mode.... I'm satisfied. Be happy and health 您好 我通过无线电和蓝牙收到了两只鼠标的作品。 我只是意识到提供的电缆是用来给电池充电的,而不是用来 使用标准的“有线”鼠标模式。...我很满意。 快乐健康! Nín hǎoy ! brad

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    This is a nice to use mouse. If your computer has Bluetooth, it can connect by radio to it. If your computer has not got Bluetooth, the mouse contains a little plug in Bluetooth dongle, which it can connect to by radio.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2021

    Il mouse è perfetto per le dimensioni della mia mano. La regolazione del DPI mi consente di utilizzarlo sia per lavoro che per gioco. Non è chiaro se le luci si possono disattivare su richiesta.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2021

    Nagyon elégedett a termékkel. Ezt a felülvizsgálatot írom. Ez a leírt és tökéletesen működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2021

    Egész jól működik, de egy kicsit nehéz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2021

    Az egér, mint várható ezen az ár ponton, Ez az összes normál játék egér funkciók, és nagy a 18$ teljesen ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2021

    Nagyon jó és profi értékesítés. Köszönöm, örsteinn.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 780
    • Ft4 032
    • Ft9 780
    • Ft4 583
    • Ft4 705
    • Ft17 483
    • Ft20 846
    • Ft10 085
    • Ft10 085
    • Ft8 740
    • Ft2 687
    • Ft11 919
    • Ft4 032
    • Ft3 665
    • Ft3 023
    • Ft4 032
    • Ft6 722
    • Ft20 785