Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (479)
  • Kép (56)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(479)
    • 5 Csillag(452)
    • 4 Csillag(24)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/02/2019

    very very nice device

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2019

    this is not a several hundred dollar oscilloscope, having said this, it is an oscilloscope that does pretty much everything I wanted an oscilloscope for. it doesn't really come with instructions, but I do feel that the interface is very intuitive. I got this figuring it would be a cheap oscilloscope, I really feel like it's a better quality than I thought it would be. in my opinion, this makes an excellent tool for the amateur mechanic that needs basic oscilloscope functions.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2019

    Very good quality and very handy. Easy to carry and to use. Charging with USB Type C is awesome. Quality is higher than price and the carrying package is very nice. The UI is very clean and displays frequency on main screen. You can use wave generator while using the oscilloscope. I also confirm the Capacitor meter works nice.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    Gyors szállítás, ahogy hirdették. Jön egy szép tok, amely tartalmazza az összes tartozékok, töltő, vezetékek, szonda stb. Karmolások voltak a védőernyőn. A műanyag burkolat eltávolítása után a képernyő sértetlen. A szonda meghibásodik, és 10x-ben ragad, visszakapcsolva 1x-re nem működik. Rendeltem egy új szondát. (Csak 1 szondával érkezik) A multiméter képes mérni kapacitás 47 uF, elég pontosan, majd olvassa nyílt vonal. A folytonossági feszültség egy kicsit alacsony, ne használd a LED-ek tesztelésére. Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel. Használtam az oszcilloszkóp funkciót, multiméter és funkció generátor funkciókat. Nagyon jól reagál. Ez egy kell, és én biztosan ajánlom. Figyelmeztetés: töltés közben nem működik. Ez normális és a biztonságod érdekében! Ne csatlakoztassa az áramkörökhöz töltés közben. Az oszcilloszkóp normál működés közben lebeg a földről. Ha feltöltöd, letilthatod. Nagy áramlatok folyhatnak.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/06/2019

    chegou rápido vendedor muito atencioso respondeu todas as perguntas

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2020

    The device arrived in the bag and packed ok I'm satisfied, I didn't expect it to be so big it works very well! Thanks Banggood! The device was ordered from the Czech Republic

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2019

    ótimo vendedor e produto excelente

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2018

    I ordered 2D42 modell, scope, dmm, awg. The scope boot 3 sec, very usable, the screen good,but not to much, visible angle up down very good, but left , right more than 45degrees angle colors are fade, but this not problem. The users manual downloadable hantek website. http://www.hantek.com/en/ProductDetail_1_13174.html I upgraded 181206 firmware without problems. I test with pc software working good. I think this is a very usefull portable scope with very good price. Great buy. Thx BG!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • AliVIP2
    ID
    24/11/2020

    Áruk már jól fogadták, és működik a normál versengő árak köszönjük, hogy adódik Legyen a világ büszkesége 👍👍👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Muy bueno, la calidad del producto es genial. En cuanto a sondas este viene con dos para el generador de señales (asumo una de repuesto), y una sola sonda de osciloscopio, deberían ser dos, así que recomiendo comprar también otra sonda. Por la documentación y uso esta muy bien, aunque el programa debería tener versión para linux.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$55.99
    • US$119.99
    • US$37.99
    • US$10.99
    • US$299.99
    • US$11.33
    • US$18.99
    • US$41.99
    • US$4.99
    • US$30.99
    • US$15.99
    • US$59.99
    • US$29.99
    • US$229.99
    • US$68.99
    • US$23.99
    • US$598.99