Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (13)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(13)
    • 5 Csillag(10)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/04/2021

    On-time delivery to Portugal, the oscilloscope with accessories has not yet been tested due to lack of time. In the package comes: Oscoloscopio 6254be with the same cables as the images. Negative: It does not bring any kind of manual, it only brings a type of small business card saying it is the guarantee. Regarding the product, my case, which is on-board electronics, I think is an excellent option, for me it will only be worth it is the product itself, so the details will not be taken into account by the pagp and customs free price. I recommend this product and the seller, is very sociable and seems honest to me. Entrega no prazo para Portugal, O oscoloscopio com os acessorios ainda não foi testado por falta de tempo. No pacote vem: Oscoloscopio 6254be com os mesmos cabos das imagens. Negativo: Não trás nenhum tipo de manual, apenas trás um tipo de pequeno cartão de visita dizendo ser a garantia. Relativo ao produto, meu caso que é eletrônica embarcada acho uma excelente opção, para mim só vai valer é o produto em si, por isto os detalhes nao levarei em conta pelo preço pagp e livre da alfândega. Recomendo este produto e o vendedor, é muito sociável e me parece honesto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2021

    Nagyon köszönöm a szállítást, ez könnyű telepíteni tettem egy Windows 10 PC-n, és én is elvégeztem néhány tesztet a demó és az oszcilloszkóp maga. Most, hogy kihasználja, 👍🏽😎

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/05/2022

    Kiváló felszerelés és szállítási idő!!!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    The scope has been received within the week. Everything is working, no problems. I would recommend to order attenuation probes. 100MHz -few, 200Mhz one enough They are not included as in description. Also Hantek CC65 Digital AC/DC Current Clamp Meter might be needed for some automotive tests. (not included). The software provides many features which even do not described, like protocol decoding etc. Recommended.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2021

    Első pillantásra minden rendben. A program betöltve.Oscilloszkóp működik.Minőségi idő megmondja.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2021

    buenas noches tiene informacion de en que proceso viene el pedido del osciloscopio hantek 6254be ya que estamos a 18 de abril del 2021 desde ya gracias

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • damVIP3
    FR
    15/04/2021

    Hello, jól fogadott és nagyon jó állapotban. Másrészt, a szoftver cd sérült. Van egy letöltési link a telepítő szoftver? Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    He does what he claims to do I think it's the best price / quality offer

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/10/2020

    Jó termék az ő tartományához

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2020

    Kiváló távcső beépített beállításokkal. Jön alapvető kábelek elsődleges és másodlagos gyújtású rendszerek. Erősen javaslom, hogy vegyünk fel pár csillapítót.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$299.99
    • US$99.99
    • US$11.54
    • US$449.99
    • US$172.08
    • US$134.99
    • US$31.99
    • US$15.99
    • US$59.99
    • US$172.99
    • US$29.99
    • US$17.99
    • US$16.99
    • US$23.99
    • US$57.99
    • US$15.00