Vásárlói vélemények

5 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (23)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(23)
    • 5 Csillag(23)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/01/2021

    Consegna veloce, strumento BELLISSIMO e funzionale, molto soddisfatto!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2021

    great..great

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2021

    Nagyszerű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2019

    An excellent piece of kit for the money (my wife thinks this is expensive, I told her to compare it to Tektronix oscilloscopes!) The package I received was designated DSO4204B, has 4 channels (which display as yellow, blue, red and green) and came with 4 probes rated to 200MHz. The scope has a built-in 1KHz square-wave generator for setting up the probes. I set my signal generator to 1MHz (the highest it will go) and the square wave displays as a square wave, suggesting thatthe bandwidth of the DSO is good (my two previous scope displayed a 1MHz square wave as a distorted sine wave as they clearly did not have the bandwidth) The screen - bottom left- shows the channel settings (i.e. volts-per-division) The DSO has cursors, so you can set them to points on an input waveform and measure the voltage and time. I've not yet explored the maths functions, I'm hoping for at least FFT so I can measure the distortion on sine waves. Overall, an excellent piece of kit for the money, I can thoroughly recommend it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2020

    Fantastic product ! Completely satisfied. Did a firmware update without problems. Got a powerful triggering system, including serial protocols !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2021

    Jó állapotban érkezett a hantac dso4204b-re. Bekapcsolt, és minden tesztszonda 1Khz hullámformát mutatott. Köszönhetően a „Bangjónak", mert azt tanácsolták, hogy fizessek vámbiztosítást, különben az uniós vámosok sok pénzt számolhattak volna fel nekem, hogy eljussak az Egyesült Királyságba. Tájékoztattak a rendemről. Mike Smith 2021. január 23.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    Produit conforme à sa description et respirant la qualité. Envoi rapide et bien conditionné. Retour sur expérience limité à cette heure mais premiers tests positifs.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    Ma megkaptam az új Hantek DSO4204B 200MHz 4 csatorna oszcilloszkóp. Tökéletesen összecsomagolva érkezett, teljes biztonságban. Elkezdi használni, és élvezze most..! Nagyszerű!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2020

    Kapott ezt a tételt jó állapotban után körülbelül 1 hónap kitöltött usb kábel, 1 Eu tápkábel, 4 szondák, garancia kártya és tanúsítvány kalibrációs. Az oszcilloszkóp és mind a 4 szonda is nagyon jól működik. tökéletes!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    Produto de excelente qualidade. Tempo de entrega muito inferior ao esperado. Muito satisfeito! Recomendo a Banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft186,467
    • Ft177,202
    • Ft21,759
    • Ft152,332
    • Ft99,481
    • Ft154,228
    • Ft45,386
    • Ft29,220
    • Ft223,836
    • Ft37,272
    • Ft43,521
    • Ft139,896
    • Ft43,428
    • Ft106,320
    • Ft38,640
    • Ft18,566
    • Ft164,767
    • Ft37,303