Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (74)
  • Kép (18)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(74)
    • 5 Csillag(68)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/01/2022

    Unbelievably compact aio flight controller with 25mW vtx, osd and receiver built in. Quality seems very good. Will make for an extremely lightweight build !!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2021

    Csak az kell, hogy az uz80-asom visszakerüljön a levegőbe, remélem, 🤞😀👍 Elég jól védve volt a poszthoz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Arnonos
    FR
    30/12/2021

    Impeccable. livraison très rapide en France. Maintenant a tester si tout fonctionne maintenant.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2022

    No complaints about its flight controller, esc and receiver capabilities. But its vtx is only good for a small house without thick walls or small distances in a park with the stock antenna, and with a bigger antenna the range only slightly improved.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/07/2020

    This Flight Controller ideal for special designed whoops. I designed and developed a small Y4 copter. For the main control is use this FC. In Beta Flight i changed only copter configuration. The model flight stable! :)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/08/2020

    Needed a spare one since I fried my old mob6 fc. It’s working fine with my old config. This is also my go to FC when I want to build without soldering

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    a termékről még, Nem tudom megerősíteni, ha még nem is néztem meg béta nyúz,,,ay a fotók

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/10/2020

    Ideális a jelmezhez, saját készítésű huppanáshoz. Ideális önálló építési. Könnyen használható, és áll minden funkcionális része, amelyre szüksége van a kis FPv huop. Ezzel a repülésirányítóval építhetsz egy non-vekciós hurkot.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2020

    Sokkal jobb, mint a tábla, amit megsütöttem, jobb FPV jel és jobb spi vétel nekem amúgy is... valójában 2 motor vezetékek ment csatlakozók, így most van egy v2 75mm 1s fény épül most 😊 és repültem a 6 2 16000kv a hátán!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/08/2020

    ships fast and overall the best aio 1s fc

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$73.59
    • US$13.99
    • US$15.00
    • US$10.38
    • US$67.84
    • US$4.61
    • US$41.99
    • US$24.24
    • US$17.31
    • US$76.49
    • US$11.49
    • US$13.85
    • US$19.62
    • US$13.79
    • US$55.43
    • US$97.01
    • US$62.52
    • US$80.49