Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (130)
  • Kép (18)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(130)
    • 5 Csillag(123)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/06/2021

    everything alright very fast delivery

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2022

    A tank tökéletes, tökéletesen működik, de egy dologgal nem vagyok elégedett. A füstolaj nem volt a csomagban! Ha lenne olyan kedves és elküldené nekem az IT-t, tökéletes lenne.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2020

    Gyors szállítás 16 nap, szinte teljes a WW2 Tank Gyűjtemény.. Jó termék fém felszerelés nem számított rá. Újra veszek egy kiegészítő kollekciót.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • cidzag
    MX
    25/05/2016

    I am gratefully surprised. It is a great little tank that i needed in my collection. I will paint more comouflage in it and will put some armored plates to the sides. it is an awesome piece! i highly recommend it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2020

    A tartály gyönyörű és nagyon reális. A figurát könnyű festeni. Ajánlom ezt a cikket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2018

    Tanque bem realista e bem detalhado,Ótimo custo beneficio, veio com todos os acessórios. Só não veio o líquido de fumaça mas constava no anuncio que não é possível enviar. Estou muito satisfeito recomendo!!!!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2020

    also,die steuerung ist eine 6.0s ,das getriebe aus Metall,kein schrott Grauguss,der Smoke mit Lüfter,speaker der neuen Generation..,der beste Preis im Netz.Smoke öl ist auch dabei...Nein er ist nicht schön,aber ein Muss für Sammler

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2020

    fém sebességváltó, tk-6.0S vezérlő. Köszönöm az üzletet

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2019

    came with plastic gears and the newest electronic with 4 soundsets. Little bit disappointed about the plastic gears but it can be changed easily. The soundsets are not fit to sherman. Shipping was fast amd reliable

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/03/2019

    Its great great great!!! Combination of bullets & IR receiver for tank battle. Many diferent sounds. Thank you.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$17.31
    • US$9.23
    • US$190.99
    • US$229.99
    • US$234.27
    • US$196.34
    • US$100.99
    • US$30.02
    • US$10.38
    • US$19.99
    • US$65.99
    • US$29.99
    • US$145.99
    • US$136.99
    • US$9.79
    • US$90.99
    • US$92.99
    • US$23.09