Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (86)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(86)
    • 5 Csillag(71)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/02/2021

    Európából azt a parancsot kaptam, hogy legalább egy hónapot várjak, de ez csak 7 nap alatt érkezett... Gyerünk, Bummjó!! Most a wifi dvr az egyik legjobb vásárlás. Beszerelek egy merevlemezt, csatlakoztatom a kamerákat, és ennyi, minden működik. Nem tetszett a mobil alkalmazás a felhő szolgáltatások (Én inkább az Xm szem), de minden jó.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2021

    Nagyon jó meglepetés ez a falka. A csomag tartalmazza a lemezjátszót, 8 WiFi kamerákat, 8 1 méteres tápegységet a kamerákhoz, egyet a lemezjátszóhoz. A kamerák nagyon jó minőségűek, fémből készültek, és a bázisuk elég szilárd (most ). A képminőség nagyon kielégítő, éjjel-nappal. A lemezjátszó, kitermelése videók meglehetősen nehéz figyelembe véve, hogy csak 1 USB port (használja az egér ), a részemről használom a mobil app, ami sokkal kényelmesebb. Az ár, az általános minőség több mint helyes, meg kell jegyezni azonban, hogy szükség van a vásárlás egy belső merevlemez, kiterjesztések a tápegységek a kamerák, könnyen megtalálható BG. Ettől eltekintve, a telepítés nagyon egyszerű volt, először a lemezjátszó, aztán a szél... A kamerák be vannak dugva, és automatikusan csatlakoznak a színpadhoz anélkül, hogy bonyolult hackelés lenne, és ami megijesztheti a nem ínyenceket. Ezután szabadon biztosíthatja hálózatát megfelelő módon, hogy megakadályozza a szomszédait abban, hogy szemmel tartsák a kameráit! Összefoglalva: Én általában nagyon elégedett a vásárlás, a használat egyszerű és hatékony. A kamerák hatótávolsága helyes, és nincs idő előtti lekapcsolásom, ahogy a WiFi kamerákon gyakran olvassák. Szeretném világossá tenni, hogy ez a közlemény nem ellenértékelt, és nem támogatja a BG, ez az őszinte felhasználói véleményem, hogy azt akarja, hogy mások részesüljenek egy videó felügyeleti megoldás alacsony áron. Amikor fotókat készítek, még nem telepítettem az összes kamerát, ezért nem jelennek meg a szoftveren.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    Jó minőség és a legjobb ár

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2020

    Be careful the cameras are NOT 1080p BUT 960p!!!! This is a great system, easy to install, it has super web cloud service and useful mobile application BUT it has just 1280*960 resolution cameras not FULL HD. It has no Hiseeu labels as sated in the description but the NVR is totally the same it can handle other ONVIF cameras - not checked but there is a posibility to attach ONVIF tool int he menu. Overall if it would contains 1080p cameras this would be the best buy in the Camera System section.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2018

    so nice products. but no branding on it. it's quality is very good..

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2019

    guzel cihaz. begendim. tavsiye ederim. görüntü çözünürlüğü gece ve gündüz için harika.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 31/07/2017

    Havnt setup the unit however my only concern is that the power adapters arnt specific to my area but thats an over sight on my behalf

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2019

    Super produit!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    Egy nagyon jó rendszer a pénzéért. Kiváló itt, stabil és megkönnyebbült az egész rendszer. Ez egy nagyon jó operációs rendszer. Egy kicsit túl gyors, hogy megkapja a parancsot. A+++++..

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2021

    Good camera system. Still working without problems after 6 months Image quality is not FHD but it is an good image. Not be best user interface to make the configurations, but after using it a few times we can get used to it. We can view cameras remotely using the Android App, PC app or via browser (IE is required because they use a old plugin, i believe is silverlight). The configuration is easy to set up, all we need is our cloud ID to identify our cameras in the Hiseeu cloud. We can setup alarms for motion detection areas, very cool feature, and we can choose to be notified in many ways like Android App push notification, email and others. I bought without HDD, who needs that ? Many people are selling HDD because all computers now come with SDD, i bought a used 500g HDD for 10 € :D You can have 1 month recording with all the cameras on. well, in fact, it depends what the cameras are filming, if they are filming a place without motion the space needed to save the video is less than recording video from a busy place.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 530
    • Ft8 957
    • Ft9 884
    • Ft27 804
    • Ft10 193
    • Ft10 193
    • Ft11 945
    • Ft9 266
    • Ft11 429
    • Ft9 575
    • Ft40 163
    • Ft9 575
    • Ft42 017
    • Ft9 266
    • Ft34 911
    • Ft15 446
    • Ft32 439
    • Ft4 149