Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (359)
  • Kép (45)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(359)
    • 5 Csillag(349)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/06/2020

    Fast delivery to Hungary. I've ordered the 4 camera version but changed my mind when opened up the package and decided to order a 8 camera set to home and install the 4 camera set at my weekend house. Very user friendly pack - I just want to check the wifi range and the camera resolution (which is full HD 1920*1080) and the setup was 45 mins with installation of a HDD (I've inserted my old HDD from my laptop which has been replaced by an SSD a year ago). Recommended product!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2021

    Az NVR kamerája kiváló. Az éjszakai látás nagyon jó a teljes sötétségben. Az egyetlen negatív reakció az, hogy a mobil alkalmazás nem rendelkezik funkcióval, hogy a rendszer változtatásokat az NVR különösen a videó észlelési értesítések. Az alkalmazás nem rendelkezik a mozgásérzékelés élesítéséhez vagy hatástalanításához szükséges funkcióval. összességében nagyon elégedett vagyok. köszönöm.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 04/10/2020

    Tökéletes termék! Gyors szállítás! Jó éjjellátó. A mozgásérzékelő 12 méteren tökéletesen működik. Beállítás nagyon gyors, és a kézikönyv elmagyarázza, hogy mit kell tenni. Dugd be és játssz. A szoftver a VR is nagyon jó és felhasználóbarát!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2019

    Pedido de acordo com a descrição. O kit funciona perfeitamente bem! Completo com as quatro câmeras em resolução 1080p. Boa captação de áudio. Super recomendo a todos que queiram mantar a sua casa segura durante 24 horas por dia.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 16/06/2021

    Csomagolás nagyszerű volt, mind a négy kamera ara egyénileg csomagolva kartondobozokba és az NVR légbuborékokba van csomagolva. Az építés minősége jó, ez egy Linux SoC, nagyon gyakori az árhoz (körülbelül 120 USD). Ha a kezdeti beállításkor nem tud HDMI-n keresztül jelet kapni, próbálja meg az NVR-t egy PC-monitorhoz csatlakoztatni a D-Sub kábelen (VGA) keresztül, majd módosítsa a megfelelő beállításokat.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 12/06/2021

    Nagyon jó kamera szett. nagyon jó ár. Rendeltem egy másik szettet. Köszönöm 👍😊☺️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2020

    excellent product and vfast delivery in Greece thanks bangood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2020

    Good quality. I haven't tested it yet and I hope to works as described. Thanks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2020

    Gyorsan jött, működik, rendben van.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/02/2020

    Πολύ καλό σύστημα . 8CH 1080P Wireless

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$179.99
    • US$39.99
    • US$32.99
    • US$52.99
    • US$89.99
    • US$16.99
    • US$34.99
    • US$32.99
    • US$144.99
    • US$29.99
    • US$32.99
    • US$31.99
    • US$169.88
    • US$34.99
    • US$24.99
    • US$59.99
    • US$89.99