Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (178)
  • Kép (25)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(178)
    • 5 Csillag(168)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/03/2021

    Thanks for the good support. Delivered in three weeks. Received in perfect condition. Currently building it in my quad. Will add GPS and magnetometer to use in Inav.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2020

    perfect board, bought second time!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2020

    La mogliore fc consigliata

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2020

    I'm really happy. Great quality.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2019

    отличный controller всё сделано добротно, единственный минус это то что процессоры немножко грязный. из минусов можно ещё добавить размер вытянутой потому мешает другим компонентам.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/09/2018

    This is my second piece. I accidentally "bricked" my first one by flashing it with wrong firmware.Banggood offered me partial refund so i ordered another one. I flashed my xsr-e with F PORT firmware and now I have telemetry and sbus in one and only wire. Pretty cool feature.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/05/2020

    Két hét alatt gyorsan, az MSK előtt. Repülésirányító, megjelenésre, kiváló minőségű, látható. Elégedett vagyok a vásárlással. Hamarosan repülünk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2020

    A repülésirányító rendben van, de ember.. Fizettem az Expressz szállításért (maximum 10 nap), de egy hónapot vártam. Nincs rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2018

    facile da collegare contatti di qualità bisogna stare attenti alla strip di collegamento con l'accellerometro ma per il resto tutte le UART funzionano si normali che invertite e il processore è una bestia.... unica pecca occhio alle dimensioni nel la sporgenza rispetto al 30.5 standard nn entra nei frame piccoli

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2019

    good quality corresponds dual

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14 850
    • Ft24 884
    • Ft9 478
    • Ft20 734
    • Ft27 738
    • Ft34 507
    • Ft33 941
    • Ft27 207
    • Ft26 543
    • Ft18 247
    • Ft6 930
    • Ft5 470
    • Ft2 550
    • Ft2 917
    • Ft5 470
    • Ft18 611
    • Ft23 067
    • Ft6 567