Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (130)
  • Kép (17)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(130)
    • 5 Csillag(118)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/01/2019

    l'objet reçu et conforme à l'annonce, Tout fonctionne bien. Le seul petit "défaut" que je trouve a ce bouchon,est que lorsqu'il est en position ouverte, le lavabo ne ce vide pas complètement car sont épaisseur fait qu'il reste un peu d'eau dans le font. Il s'adapte parfaitement a l'ouverture d’évacuation de mon lavabo. Je ne sais pas s'il va durer dans le temps. La fonction ouverture - fermeture est très simple Merci

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2017

    Quando l'ho acquistati ero piuttosto scettico ma mi sono ricreduto al primo utilizzo: funzionano benissimo!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2019

    Super features, I recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2018

    TAPPO IN SILICONE PERFETTAMENTE FUNZIONANTE, UNICO DIFETTO DOVUTO ALLA SUA STRUTTURA E' CHE IL DEFLUSSO DELL'ACQUA, NON E' TOTALE....... PIENAMENTE SODDISFATTO

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2018

    Ottimo tappo da lavandino.. Carino e simpatico da utilizzare qualsiasi attacco

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • K_SVIP1
    MU
    06/02/2018

    i used this to shave and not even one tiny hair got in the drain .this is so good.i like it very very very much.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2018

    Nice and chic replacement for old bulky drain stoppers

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2018

    Пришла за 51 день в Украину. В порванном и мятом пакете. Адрес и имя не читались. Хоть телефон остался. Но это вина нашей почты. К продавцу и товару претензий нет. Пробка мягенькая и без запаха. Товар полностью устраивает. Спасибо.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2018

    It is a very helpful because it is a drain stopper and hair catcher. My photos demonstrate this.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2017

    Может подойти и в мойку на кухню (если диаметр подойдёт).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$388.07
    • US$31.24
    • US$89.99
    • US$69.99
    • US$21.99
    • US$13.85
    • US$16.03
    • US$16.99
    • US$27.99
    • US$22.99
    • US$18.99
    • US$11.99
    • US$30.03
    • US$12.69
    • US$19.99
    • US$23.99
    • US$29.89
    • US$5.94