Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (704)
  • Kép (55)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(704)
    • 5 Csillag(641)
    • 4 Csillag(49)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/12/2020

    Nagyon jó, erős és erős ragasztó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    nice one

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    منتج جيد مع وصول في وقت مناسب

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2019

    prodotto di buona fattura facilmente modulabile, circa metri 3,20 di lunghezza e cm 3,5 di larghezza, sufficiente per sigillare un normale lavello di circa 87 cm per 51 cm di larghezza. è fidato di adesivi che si attacca bene anche in superficie non liscia. ideale per sostituire il classico silicone che dopo un Po di tempo si smentisce e si scolla.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2020

    Fast delivered, well packed and of good enough quality in my opinion tape. It looks exactly as described and I think it will stick well. But since I haven't used it yet, I can't say anything more.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/08/2018

    It appears to have a strong glue but even getting dry for 24 hours when wet the glue loosened at the same time.It looks very nice but it doesn't get waterproof

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2019

    justo era lo que necesitaba, quedó a la medida estuve buscando esta pieza mucho tiempo hasta que llegó, satisfecho con la compra

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2019

    I am very surprised with the quality of this product. The material is very resilient and adaptable to a rough surface. The glue is extremely solid and very sticky. I placed that tape in my new bathroom on ceramic tiles.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2020

    Bello, dì qualità, come da descrizione..,.,ho risposto un problema in cucina..... grazie Banggood!!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2019

    muy buen producto. muy recomendable

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 698
    • Ft8 969
    • Ft3 698
    • Ft4 066
    • Ft5 553
    • Ft4 806
    • Ft5 178
    • Ft8 879
    • Ft3 698
    • Ft4 066
    • Ft6 726
    • Ft7 687
    • Ft3 746
    • Ft4 483
    • Ft6 287
    • Ft15 474
    • Ft5 547
    • Ft958