Vásárlói vélemények

4.78 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (547)
  • Kép (77)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(547)
    • 5 Csillag(468)
    • 4 Csillag(49)
    • 3 Csillag(21)
    • 2 Csillag(4)
    • 1 Csillag(5)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/01/2019

    Producto normal, si ayuda pero se disuelve bastante rápido, un pack te lo acabas en poco tiempo, si lo recomiendo para tarjas que tienen bastante tiempo sin ser limpiadas o inaccesibles sin ayuda de un profesional.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2018

    Долгая доставка-до Хабаровска 77 днейТовар повреждён-из 12--- 11 сломано. Long delivery-to Khabarovsk 77 days The goods are damaged-out of 12 --- 11 is broken.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2018

    These things really work. My sink doesn't have odors anymore and it's only since one month I have put it! I had tried other things before with no luck. Really happy :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2019

    Αρωματικά στικς για τον νιπτήρα, την μπανιέρα κτλ. που διαλύουν τα λίπη και καθαρίζουν τους σωλήνες. Ο καιρός θα δείξει αν αξίζουν μιας και το σετ περιέχει 12 για ένα ολόκληρο χρόνο. Πάντως για την τιμή τους μια χαρά φαίνονται.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2020

    Szép evőpálcika. Néhány eltört a szüléskor. A hatást még nem vizsgálták

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • ALLVIP3
    RU
    18/06/2018

    Товар соответствует описанию. Доставка с момента заказа составила 20 дней. В работе не был использован.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2018

    after 10 days and 3 sticks in the sink,i would not say that i smell something bad i hope it will last for days i don't smell any pretty smell either,just like flower or sea fast shipping for simple post

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2018

    Доставка месяц без трека. Всё пришло в лучшем виде. Пахнет приятно. Брал для использования летом на даче от плохого запаха из раковины.Буду покупать ещё.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2018

    برای باز کردن سیفون ظرفشویی که براثر چربیها گرفته.این استیک بجای چنته خودمون استفاده میشه که شیک و کاربردی تره

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2017

    I bought for the Sink in the Kitchen for the sink would make weird noise water goes down the drain. I didn't know at the

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3,051
    • Ft1,231
    • Ft9,191
    • Ft2,712
    • Ft6,152
    • Ft8,870
    • Ft28,079
    • Ft9,839
    • Ft1,694
    • Ft11,764
    • Ft4,072
    • Ft5,427
    • Ft2,033
    • Ft2,465
    • Ft8,145
    • Ft3,394
    • Ft6,106
    • Ft46,275